NIEUW BOEK: Pelgrimsportretten, een blik in de ziel van de moderne pelgrim

NIEUW BOEK: Pelgrimsportretten, een blik in de ziel van de moderne pelgrim
Beeld: via canva.com

NIEUW BOEK: Pelgrimsportretten, een blik in de ziel van de moderne pelgrim

Huib Afman schetst in Pelgrimsportretten een intiem portret van de moderne pelgrim. De setting: de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, bewandeld door een diverse groep mensen in de zomer van 2021. De Covid-pandemie drukt nog steeds haar stempel op de wereld, wat zorgt voor een extra lading aan bezinning en reflectie. Bestel dit boek meteen HIER.

Afman volgt de pelgrims tijdens hun tocht en voert diepgaande gesprekken met ze. Hij beschrijft hun motivaties, keuzes en verwachtingen, maar ook de obstakels en twijfels die ze tegenkomen. Zo krijgen we een unieke blik in de ziel van deze hedendaagse pelgrims.

De rode draad door het boek is de zoektocht naar zingeving. Wat drijft mensen om de pelgrimstocht te ondernemen? Wat hopen ze te vinden op hun pad? De antwoorden zijn divers, maar alomvattend is de wens om los te komen van de dagelijkse sleur en te reflecteren op het leven.

De pelgrims in Pelgrimsportretten komen uit alle hoeken van de samenleving. Jong en oud, met verschillende achtergronden en motivaties, worden samengebracht door hun verlangen naar bezinning en groei.

Naast de individuele verhalen belicht Afman ook de kracht van verbinding. De Camino is een reis vol ontmoetingen met medereizigers van over de hele wereld. De gedeelde ervaringen en zware momenten creëren een unieke band tussen de pelgrims.

Pelgrimsportretten is meer dan een reisverhaal. Het is een ode aan de veerkracht van de menselijke geest en de kracht van verbinding. Afman toont ons de verschillende gezichten van de pelgrim, en nodigt ons uit om na te denken over onze eigen levensreis. Bestel het boek HIER voor € 17,95.

Ga naar de inhoud