Zes jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje

Zes jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje
Beeld: via canva.com

Zes jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje

Bij SpanjeSites zitten we nooit stil en ondanks dat het bijhouden van onze websites SpanjeVandaag, en SpanjeTopTien veel werk is hebben we zes jaar geleden toch de tijd genomen om een nieuwe website te starten. Dat werd SpanjeWeetjes met, zoals de naam al aangeeft, weetjes over Spanje. Ons doel was en is nog steeds om de grootste vraagbaak over Spanje te worden en om jou als Spanje-fan alle nuttige informatie over Spanje op een plaats te bieden.

Stel, je wilt wat weten over Spanje en je vindt wat je zoekt niet meteen in de duizenden Googleresultaten, dan is het makkelijk als er één website is waar je alle informatie en wetenswaardigheden over Spanje kunt vinden. Dat was het idee achter onze nieuwste website SpanjeWeetjes. Inmiddels is het 72 maanden verder en kunnen we zeggen dat SpanjeWeetjes door veel lezers gewaardeerd wordt waarbij dit inmiddels de tweede meest gelezen website is van de SpanjeSites groep.

Op SpanjeWeetjes plaatsen we artikelen met tekst en uitleg over de geschiedenis van Spanje, festiviteiten, gastronomie, medische kwesties, de natuur in Spanje, de samenleving en de Spaanse taal, over het toerisme, over werken en wonen in Spanje, over winkels en statistieken, 60-plus in Spanje … te veel om hier op te noemen. Sommige artikelen zijn kort en krachtig, anderen zijn wat langer en uitgebreider.

De afgelopen 72 maanden zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk artikelen te plaatsen, maar uiteraard zijn we er nog lang niet en hebben we nog veel meer uit te leggen over Spanje. Elke week zullen we nieuwe artikelen plaatsen om zo de grootste vraagbaak over Spanje te worden, dus als je nu nog niet vindt wat je zoekt … paciencia por favor (geduld a.u.b.).

LET OP: SpanjeWeetjes en SpanjeTopTien hebben geen dagelijkse nieuwsbrieven. Alleen SpanjeVandaag met het actuele Spanje nieuws in het Nederlands heeft een dagelijkse nieuwsbrief. Geef jezelf op via deze pagina als ook jij elke dag GRATIS het laatste Spanje nieuws wilt ontvangen via de SpanjeVandaag nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud