Volg SpanjeVandaag in Google Nieuws voor het actuele Spanje nieuws

Volg SpanjeVandaag in Google Nieuws voor het actuele Spanje nieuws
Beeld: redactie

Volg SpanjeVandaag in Google Nieuws voor het actuele Spanje nieuws

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Wist je dat het mogelijk is om SpanjeVandaag ook in Google Nieuws te volgen? Dit is een service van de zoekmachine-gigant Google die veel gebruikt wordt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Alle artikelen van SpanjeVandaag worden ook op Google Nieuws geplaatst en het is voor de lezers mogelijk om SpanjeVandaag te ‘volgen’ door op het sterretje te klikken. Je kunt dan ook artikelen bewaren. KLIK HIER om naar Google Nieuws te gaan.

Maar, wat is Google Nieuws? Dit is een nieuwsaggregator-service van Google. Het is een online platform waar gebruikers toegang hebben tot actuele nieuwsartikelen en -koppen van verschillende nieuwsbronnen over de hele wereld. Het verzamelt nieuwsinhoud van verschillende nieuwswebsites en organiseert ze op basis van relevantie en gebruikersvoorkeuren. Google Nieuws biedt ook gepersonaliseerde nieuwsaanbevelingen op basis van de interesses en het zoekgedrag van de gebruiker. Het stelt gebruikers in staat om op de hoogte te blijven van verschillende onderwerpen en gebeurtenissen via één platform.

Vooral op smartphones en tablets wordt Google Nieuws veel gelezen en dus is het ook direct mogelijk om het SpanjeVandaag actuele Spanje nieuws te lezen. De links naar onze artikelen worden automatisch door Google geplaatst, waarbij deze soms niet op de juiste volgorde worden gerangschikt. Dat is iets van Google Nieuws en daar kunnen wij helaas niets aan veranderen.

Door HIER te klikken en op het sterretje bij ‘volgen’ te klikken, volg je het SpanjeVandaag nieuws op Google Nieuws om op de hoogte te blijven van het actuele Spanje nieuws. Handig toch?

De directe link naar SpanjeVandaag in Google Nieuws komt dan bij het menu-item ‘Je volgt’ te staan waar je ook andere bronnen kunt zien die je volgt. Wat ook handig is, is dat je artikelen die we plaatsen kunt opslaan bij ‘Opgeslagen artikelen’ om ze later nog eens te lezen.

Andere manieren om ons te volgen

Uiteraard kun je het nieuws als eerste lezen op de website van SpanjeVandaag zelf, dat is het makkelijkste en snelste. Maar je kunt SpanjeVandaag ook volgen in de Facebook-groep (45.000 leden) of op de Facebook-pagina (51.000 volgers). Ook kun je ons volgen op Twitter (4.900 volgers) en zelfs in LinkeIn (575 volgers). Verder plaatsen we regelmatig interessante onderwerpen op Instagram (6.280 volgers) en natuurlijk kun je jezelf inschrijven voor onze dagelijkse nieuwsbrief door HIER te klikken.

Ga naar de inhoud