Pre-order de zomereditie van Spanje-magazine ESPANJE! met 4,50 euro korting

Pre-order de zomereditie van Spanje-magazine ESPANJE! met 4,50 euro korting
Beeld: redactie & ESPANJE!

Pre-order de zomereditie van Spanje-magazine ESPANJE! met 4,50 euro korting

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Ongetwijfeld ben je tijdens het lezen van SpanjeVandaag al eens artikelen tegengekomen van het reis- en cultuurmagazine over Spanje en de Spaanstalige wereld ESPANJE! Maar wist je dat dit ook het enige echte glossy magazine op papier is over Spanje? Ben je er nog niet bekend mee, bestel dan nu de nieuwe editie die rond 9 juli uitkomt met 4,50 euro korting en/of zonder portokosten, speciaal voor de trouwe SpanjeVandaag lezers.

De zomer is begonnen en ESPANJE! gaat weer naar de drukker! En wat is het weer een heerlijk nummer geworden. Als je deze mooie nieuwe editie van ESPANJE! vóór maandag 26 juni bestelt krijg je het magazine rond 9 juli in de bus. Zonder 3,50 euro portkosten en ook nog met 2 euro korting op de winkelprijs. Je betaalt dus niet 11,45 euro maar slechts 6,95 euro. Je kunt de zomereditie HIER meteen bestellen. Woon je in België of Spanje, dan kun je het magazine bestellen voor de winkelprijs van 6,95 euro, plus 2,50 euro portokosten, maar zonder andere extra kosten. 

Nog voordeliger is het om een abonnement te nemen. Met een introductiekorting van 5 euro op de abonnementsprijs betaal je in Nederland slechts 19,95 euro voor een jaarabonnement van vier edities. Dat is slechts 4,99 euro per editie, een totale korting van bijna 12 euro op de winkelprijs. Bovendien krijg je dan ook een jaar lang de digitale editie ter waarde van 18 euro en kun je alle edities van ESPANJE! in ons archief overal lezen. Je kunt HIER je abonnement afsluiten.

In de komende editie van ESPANJE! onder andere

Spectaculaire campertrip door Aragón langs watervallen en kastelen -Avontuurlijk Costa Blanca, wij liepen en selecteerden de mooiste hikes –  Hip en historisch Murcia, de ideale dagtrip – Parque Madrid Río, architectonisch hoogstandje dat Madrilenen verbindt –  Weekendje Zaragoza, gezellige studentenstad vol historie – Reizen door de tijd langs de adembenemende kust van Cantabrië – Pottenbakkers houden traditie levend in West-Spanje – Heerlijke zomerrecepten met acelgas, snijbiet – Win een verblijf in dit paradijsje in de Sierra Espuña – Het succes van Derrick Neleman, Hollandse wijnboer in Valencia – Pelgrims en surfers aan de kust van Asturië Hieronder alvast een voorproefje!

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud