Nieuw Mercadona succes: gezichtsscrub voor mannen en olijfolie handcrème

Nieuw Mercadona succes: gezichtsscrub voor mannen en olijfolie handcrème
Beeld: mercadona.es

Nieuw Mercadona succes: gezichtsscrub voor mannen en olijfolie handcrème

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Mercadona is zeker niet de eerste keten in Spanje die met een gezichtsscrub voor mannen op de proppen komt maar blijkbaar was het wel iets waar veel mannen op hebben gewacht. De ‘exfoliante facial hombre’ van het huismerk Deliplus is zo succesvol dat er in Spanje 2.000 tubes per dag verkocht worden.

Dit nieuwe product voor mannen is sinds begin juli in de Mercadona supermarkten te vinden maar het is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest gekochte cosmetica producten voor mannen.

De producent Totaler Viokox legt uit dat deze gezichtsscrub voor mannen bestaat uit actieve kool en vulkanisch gesteente om onzuiverheden en dode cellen te verwijderen terwijl de crème ook ontgift, verstopte poriën opent en overtollig vet/olie verminderd.

De ‘exfoliante facial hombre Deliplus’ wordt verkocht in een blauw gekleurde tube van 100ml voor 3 euro. Deze gezichtsscrub is los te gebruiken zoals voor/na het douchen maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor/na het scheren.

Beeld: mercadona.es

Olijfolie handcrème

De lezers en Mercadona fans weten ondertussen wel dat de groen/witte potten olijfolie bodycrème van Deliplus (crema de aceite de oliva) het succesvolste product zijn bij de Spaanse supermarktketen maar er is na 13 jaar een concurrent bijgekomen.

Veel mensen gebruikten de olijfolie bodycreme al voor de handen (waarmee je uiteraard de crème aanbrengt) maar nu kan er ook gekozen worden om de speciale olijfolie handcrème te gebruiken (crema de manos con aceite de oliva). Deze is kleiner van formaat en kan dus makkelijk meegenomen worden.

De nieuwe handcrème heeft vijf actieve ingrediënten: olijfolie (voedt de huid); shea boter (vermindert hydratatie); Echinacea-extract (kalmeert en regenereert); Squalane (hydrateert en vermindert droogheid); Vitamine E (antioxidant tegen veroudering).

Deze tube van 30ml van het eigen huismerk Deliplus wordt verkocht voor slechts 1 euro per stuk. Het voordeel van deze handcrème is (net zoals bij de bodycrème) dat deze snel door de huid wordt opgenomen en geen vettig gevoel achterlaat.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.