Pacha discotheek Ibiza heeft eigen Monopoly spel

Oeps ... foto ontbreekt!

Pacha discotheek Ibiza heeft eigen Monopoly spel

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – De wereldberoemde discotheek Pacha op het party-eiland Ibiza heeft sinds begin deze maand een eigen Monopoly spel. De discotheek eigenaren hebben met de makers van het beroemde spel Hasbro een deal kunnen sluiten voor de productie van een speciale Pacha editie. 

Een suite huren in het Pacha Hotel, een feest organiseren zonder van huis te gaan, een nacht DJ zijn, een droomvakantie op het eiland organiseren of zelfs een nachtclub ontwerpen is nu mogelijk dankzij de combinatie tussen dit mythische spel en een van de bekendste discotheken ter wereld. Monopoly en Pacha helpen al hun volgers om het eiland Ibiza te ontdekken via deze leuke party-versie van het spel.

Om het nieuwe Pacha-Monopoly spel te promoten is Mr. Monopoly aanwezig in de discotheek zelf, bij de merchandise shops, ind ehaven van Ibiza, Santa Eulalia en de Playa de d’en Bossa.

Het spel kan in de Pacha zelf gekocht worden maar ook via deze link via de website van de Pacha Ibiza. Prijs is 54,95 euro. Wees er snel bij want dit zou wel eens een collectors item kunnen worden 😉

Ga naar de inhoud