Apple sluit de Store winkels in Madrid vanwege de corona-uitbraken

Apple sluit de Store winkels in Madrid vanwege de corona-uitbraken
Beeld: Apple Store Puerta del Sol / Apple.es
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – De inwoners en bezoekers van de Spaanse hoofdstad moeten het vanaf de komende week zonder de Apple winkels doen. De Apple Store winkels sluiten hun deuren in de stad en regio Madrid vanwege de stijging van corona besmettingen. Dit besluit is genomen om te voorkomen dat er teveel mensen in de winkels aanwezig zijn en om het personeel te beschermen.

Vanaf maandag 24 augustus kun je in Madrid niet meer naar een Apple Store gaan omdat deze sluiten. Het gaat om een tijdelijke sluiting die volgens Apple net zolang zal duren totdat de pandemie situatie beter is in Madrid.

Het is niet de eerste keer dat Apple winkels sluit vanwege de corona-brandhaarden en stijgende corona-positieven want dat gebeurde eerder ook al in Zaragoza. De winkels in Barcelona zijn tijdens de corona-crisis wel open gebleven maar in Madrid heeft men dus besloten de winkels tijdelijk te sluiten.

Apple heeft in heel Spanje 11 winkels waarvan er 4 gelegen zijn in of nabij Madrid. Zo heeft Apple een Store aan het Puerta del Sol plein, in het winkelcentrum Xanadú in Arroyomolinos, in het winkelcentrum Gran Plaza 2 in Majadahonda en in het winkelcentrum Parquesur in Leganés.

Naast Madrid heeft Apple ook winkels in Zaragoza (die dus sinds begin augustus gesloten is), 2 winkels in Barcelona (die nog open zijn), 1 winkel in Valladolid (open), 1 winkel in Marbella (open), 1 winkel in Murcia (open), 1 winkel in Zaragoza (open).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.