Costa Belgica seizoen 2 begonnen op de Belgische televisie

Costa Belgica seizoen 2 begonnen op de Belgische televisie
Beeld: Ralph, Veerle en Matti in Costa Belgica / VTM

Costa Belgica seizoen 2 begonnen op de Belgische televisie

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op maandag 22 augustus is het tweede seizoen van het Vlaamse tv-programma Costa Belgica begonnen. Net zoals in seizoen 1 gaan Vlaamse vastgoedmakelaars in Spanje op zoek naar woningen voor hun meestal Belgische klanten. Onder te volgen makelaars bevinden zich Matti Swinnen van Global Spain, Veerle Delporte van Exceptional Marbella en Ralph Beuselinck van Drumelia Real Estate. Cost Belgica is elke maandag om 20.30 uur op VTM2 te zien.

In aflevering 1 van seizoen 2 dat op maandag 22 augustus werd uitgezonden ging de makelaar Matti op zoek naar een Spaanse casa voor een jong gezin dat naar Spanje wil verhuizen. Makelaars Veerle en Ralph geven een exclusieve blik achter de schermen van diverse prachtige miljoenenvilla’s in Marbella. Ralph daarentegen probeert een villa van 17,8 miljoen euro te verkopen terwijl Veerle een klant bezoekt die een luxueus ontspanningsoord aan het bouwen is.

De makelaars in seizoen 2 zijn de 23-jarige Ralph uit Brugge die na een stage bij vastgoedkantoor Drumelia Real Estate is blijven hangen en nu als vastgoedmakelaar werkt aan de Costa del Sol. Matti is een makelaar bij Global Spain aan de Costa Blanca die ook al in seizoen 1 te zien was. Ondanks dat hij nu vader is geworden zet hij zich nog steeds 24/7 in voor de klanten om zo de perfecte woningen te vinden. De Antwerpse Veerle werkt voor Exceptional Marbella en laat met gemak de rich & famous villa’s aan de Costa del Sol zien. Veerle noemt zichzelf echter geen makelaar maar een personal shopper voor luxe eigendommen in Marbella. 

KLIK HIER om naar video’s te kijken (alleen te zien op de website van VTM)

Ga naar de inhoud