Search
menu
Search

Nederlander verdronken bij strand Valencia

Oeps ... foto ontbreekt!

Nederlander verdronken bij strand Valencia

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De stranden van Valencia hebben het afgelopen weekend afgesloten met 5 nieuwe verdrinkingsdoden. Daaronder bevindt zich ook een 55-jarige Nederlander waarvan het lichaam zaterdagavond al drijvend in zee werd gevonden. Met deze nieuwe gevallen is de trieste teller van doden door verdrinking inmiddels op 55 komen te staan dit jaar in de hele Valencia regio.

In de stad Valencia heeft men zaterdag twee lichamen uit het water moeten halen van twee mannen die verdronken zijn. Rond 14.10 uur zaterdagmiddag heeft de lokale politie een 58-jarige man levenloos uit de zee gehaald. Zaterdagavond werd een 55-jarige Nederlander uit het water gehaald nadat hij verdronken was. De man was op bezoek bij vrienden in Valencia maar besloot in de avond te gaan zwemmen.

Op zondag overleed bij het strand Mareny de Barraquetes een 52-jarige man nadat hij weliswaar levend uit het water werd gehaald maar ondanks de reanimatie het niet wist te overleven. Op maandag overleden nog eens twee personen die verdronken bij de stranden Pau Pi en Radbell bij de stad Valencia.

Het gaat in dat geval om een 82-jarige man en een 62-jarige man, beiden Spanjaarden. Maandagmorgen om 12.03 uur kreeg men ook nog een melding binnen van een 65-jarige vrouw die was verdronken.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?