Zoek mee naar het verloren woord ‘otoño’ in deze woordzoeker

Canva
Beeld: Canva

Zoek mee naar het verloren woord ‘otoño’ in deze woordzoeker

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De herfst is op 23 september officieel begonnen en dat betekent dat voor veel Spanje-fans de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Het is overal rustiger, de natuur laat een groot spektakel zien en de temperaturen zijn nog steeds aangenaam. Het Spaanse woord voor herfst is ‘otoño’ en dat is verstopt in onze woordzoeker maar misschien kun jij het woord terugvinden (en ssst niet verklappen he!).

In onderstaande ‘sopa de letras’ ofwel woordzoeker zit het woord ‘otoño’ verstopt. Dat betekent herfst en is een van de meest geliefde jaargetijden om Spanje te bezoeken. In totaal staan in onze woordzoeker 156 letters maar er zijn er 5 die op een rijtje staan en het Spaanse woord voor strand vormen. Kun jij dat woord met de ‘ñ’ vinden?

Probeer het woord ‘otoño’ binnen 15 seconden te vinden. Lukt dat niet, dan kun je (als je dat makkelijker vindt) gebruik maken van deze drie tips: het woord staat horizontaal; het woord is van rechts naar links te lezen; het woord bevindt zich in de buurt van het midden van de afbeelding … en meer zeggen we niet. Succes!

woordzoeker otono
Ga naar de inhoud