Voor 2,80 euro kun jij de eigenaar worden van deze woning op Tenerife

Voor 2,80 euro kun jij de eigenaar worden van deze woning op Tenerife
Beeld: Pizevillas

Voor 2,80 euro kun jij de eigenaar worden van deze woning op Tenerife

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt en ook nu zal het Britse echtpaar wellicht meer geld verdienen dan wanneer ze hun woning normaal te koop hadden gezet. In dit geval kan iedereen een lot kopen voor 2,80 euro waarmee je kans maakt op een mooie woning in Fañabé (Adeje) op het Canarische Eiland Tenerife. Hoe meer loten je koopt, hoe groter de kans dat je wint natuurlijk!

De woning op Tenerife die verloot wordt heeft een waarde van 424.000 euro maar je hoeft geen lening of hypotheek aan te vragen om eigenaar te kunnen worden van deze paradijselijke woning. Met een klein beetje geld en veel geluk zou jij zomaar deze woning kunnen winnen.

Het Britse echtpaar gaat na zeven jaar terug naar Groot Brittannië en kwam op het idee om in plaats van de woning te verkopen, deze te verloten. 

Het gaat om een ideale familiewoning met een L-vormige woonkamer, drie slaapkamers waarvan twee en suite, een garage, een tuin met jacuzzi en een mooi terras.

Er worden 230.000 loten verkocht met een prijs van 2,80 euro (2,50 Britse pond) per lot. Deze kunnen nog tot 16 maart 2021 gekocht worden waarna de loting zal beginnen en een van de duizenden lotenkopers de nieuwe eigenaar van deze woning zal worden. De verloters van de woning geven aan dat zij alle kosten voor rekening nemen zoals de belastingen, notariskosten etc. 

Op de website van de woning die verloot wordt staat ook in het kort de kans die je hebt om de woning te winnen aan de hand van het aantal loten dat je koopt. Zo is de kans 1 op 230.000 als je slechts 1 lot koopt maar verandert dit naar 1 op 115.000 met 1 lot; 1 op 46.000 met 5 loten; 1 op 23.000 met 10 loten; 1 op 11.500 met 20 loten; 1 op 4.600 met 50 tickets en 1 op 2.300 met 100 tickets.

Bekijk de website van de loting.

UPDATE: Blijkbaar hebben de woningverloters zoveel aanvragen binnen gekregen dat de website tijdelijk uit de lucht is en er op dit moment even geen loten gekocht kunnen worden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.