Córdoba viert kerstmis met bloemen

Córdoba viert kerstmis met bloemen
Beeld: Ayuntamiento de Córdoba

Córdoba viert kerstmis met bloemen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

CÓRDOBA – De stad Córdoba viert elk jaar in mei het Patios de Córdoba feest waarbij de binnenplaatsen van tientallen woningen, de straten en pleinen gevuld zijn met allerlei bloemen creaties. Maar sinds enkele jaren is er ook een winterversie tijdens de kerstperiode en dit jaar is het mogelijk de Patios de Córdoba en Navidad te bezoeken tussen 18 december en 4 januari.

Naast de gebruikelijke bloemen in veelal blauwe of aarde gekleurde bloempotten die al staand en hangend hun prachtige bloemen laten zien, is het tijdens de kerstperiode ook normaal om de kerststerren of in het Spaans ‘Flores de Pascua’ te zien. Het is een andere manier van kerst vieren met de traditionele kerst elementen zoals de kerstbomen, kerstmannen, sleeën, kado’s en kerststallen maar ook met bloemen.

De Patios de Córdoba en Navidad vindt plaats tussen 18 december 2019 en 4 januari 2020 en kan elke dag gratis bezocht worden tussen 18 en 22 uur, alleen in de avonduren dus.

Om te genieten van de bloemenpracht zijn er 7 verschillende routes door het oude historische centrum van de stad en zijn er in de weekenden extra routes. KLIK HIER voor de plattegrond (PDF).

Foto’s: Tursimo de Córdoba

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.