Nieuw seizoen Masterchef Junior begonnen op de Spaanse televisie

Nieuw seizoen Masterchef Junior begonnen op de Spaanse televisie
Beeld: RTVE

Nieuw seizoen Masterchef Junior begonnen op de Spaanse televisie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Afgelopen maandag was op de zender La 1 van RTVE de eerste aflevering van het negende seizoen van Masterchef Junior te zien. Elke maandag om 22 uur strijden een groep kinderen tussen 8 en 12 er om de titel van beste kinderkok.

“Masterchef Junior” is een aangrijpend programma, positief en inspirerend voor liefhebbers van de keuken”, zo omschrijft RTVE hun succesformule die al aan zijn negende seizoen toe is. “Na het succes van Masterchef, lanceert TVE een kinderversie om de beste Junior koks van Spanje te vinden.”

In Masterchef Junior proberen de jonge keukenprinsen en prinsessen te bewijzen dat er geen leeftijd op succes in de keuken staat. Ze nemen het tegen elkaar op in een stevige competitie, en worden beoordeeld door een driekoppige jury. Dit jaar bestaat die jury uit Jordi Cruz, Pepe Rodríguez en Samantha.

En er doen opnieuw een aantal aandoenlijke kinderen mee. Zo was er Carla, die graag met de tractor van haar grootvader rijdt of Ariel, die beweert dol te zijn op de 18e eeuw en vooral barokke muziek luister. Alexia, de jongste van de bende, ontroerde het publiek toen ze vertelde dat ze eigenlijk dokter wou worden, om de oudste mensen te beschermen van de dood. Marcos, die het programma jammer genoeg als eerste moest verlaten, drukte zijn droom uit burgemeester van zijn dorp in Huesca te worden.

De winnaar van de eerste aflevering was Carla. Zij kreeg van de jury de meeste punten en won alvast een diner met haar hele familie in het Masterchef restaurant. Kookprogramma’s doen het traditioneel erg goed in Spanje, geen verrassing natuurlijk in een land dat zo verknocht is aan lekker eten en tapas. De komende weken zullen dan ook heel wat Spanjaarden deze wedstrijd met argusogen volgen. Wie zelf benieuwd is zapt elke maandag om 22 uur naar La 1, of bekijkt de afleveringen van de vorige seizoenen HIER online of ga HIER naar het YouTube kanaal.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.