ANWB Camping 2021: Camping Emporda in L’Estartit aan de Costa Brava

ANWB Camping 2021: Camping Emporda in L’Estartit aan de Costa Brava
Beeld: Camping Emporda

ANWB Camping 2021: Camping Emporda in L’Estartit aan de Costa Brava

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Camping Emporda in L’Estartit aan de Costa Brava heeft de ANWB 2021 publieksprijs gewonnen in de categorie Fijnste gezinscamping. Tijdens de 2020 editie was het de beurt aan Camping Playa Montroig aan de Spaanse Costa Dorada maar in 2021 is de prijs naar de Costa Brava gegaan. In Nederland kreeg de camping De Paal in Bergeijk de titel in dezelfde categorie.

Elk jaar kunnen de ANWB-leden stemmen op de beste campings in Nederland en in het buitenland en steevast elk jaar valt een Spaanse camping in de prijzen. Er zijn vier categorieën: beste kleine camping; fijnste gezinscamping; meest gewaardeerde huuraccommodatie; mooiste charmecamping.

Bij de 2021 verkiezing stonden er in de categorie Fijnste gezinscamping twee Spaanse nominaties op de lijst, te weten Camping Las Dunas in Sant Pere de Pescador en Camping Emporda in L’Estartit, beiden gelegen aan de Costa Brava in de Catalaanse provincie Gerona.

Uiteindelijk wist Camping Emporda in L’Estartit de prijs te winnen voor Fijnste Buitenlandse familiecamping 2021, een prijs die in 2020 nog naar de Costa Dorada ging naar Camping Playa Montroig, net onder Cambrils en de populaire badplaats Salou.

Camping Emporda

Camping Emporda is een kleine en rustige camping ideaal voor families die nabij het strand en het dorp L’Estartit willen genieten van een rustige strandvakantie. Net zoals alle andere campings in Europa heeft ook Camping Emporda te maken met de gevolgen van de corona-maatregelen en reisrestricties maar vooralsnog staat de opening dit jaar gepland op 27 maart.

Meer informatie over Camping Emporda is te lezen op de Nederlandstalige website van de camping zelf. KLIK HIER.

Ga naar de inhoud