Disney+ vanaf nu ook in Spanje te bekijken

Disney+ vanaf nu ook in Spanje te bekijken
Beeld: Disney Plus

Disney+ vanaf nu ook in Spanje te bekijken

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Disney+ is begonnen met uitzenden in Spanje en is sinds dinsdag 24 maart op de Spaanse televisies en computerschermen te zien. De lancering van het streaming kanaal van Disney stond al langer gepland voor deze dag maar voor Disney+ komt het op een goed moment vanwege de noodtoestand en het verplichte thuisisolement waardoor o.a. de kinderen thuis moeten blijven. 

Voor 6,99 euro per maand of 69,99 euro voor 12 maanden kan de familie genieten van de films, series en documentaires van Disney, Marvel, Pixar, Star Wars, LucasArts en National Geographic.

Nederland had de eer om als enige land buiten de Verenigde Staten (op Canada na dan) Disney+ te hebben vanaf 12 november 2019 terwijl er voor andere landen nog geen releasedatums waren. Daar komen dus sinds 24 maart 6 nieuwe landen bij terwijl de overige landen waaronder België waarschijnlijk deze zomer Disney+ krijgen.

Kijkers kunnen bij Disney+ terecht voor vrijwel al het materiaal van onder meer Disney, Pixar, Marvel en Star Wars. Maar de vraag is of Disney+ de concurrent Netflix van de kaart kan vegen en of gebruikers overstappen naar de nieuwe streamingdienst, iets dat in Nederland nog lang niet is gelukt. 

Disney+ gaat in Spanje 6,99 euro per maand kosten of 69,99 euro voor een heel jaar. Daarvoor krijg je 18 films van Pixar, 13 klassiekers van Disney, alle Star Wars films, veel van de Marvel films zoals Black Panther, 30 seizoenen van The Simpsons, de Star Wars The Mandalorian serie (exclusief) en nog veel meer. In totaal gaat het om 800 titels waarvan 500 films, 300 series en 25 Disney Plus Originals

Voor diegene die het nog niet zeker weten, Disney+ is de eerste 7 dagen gratis te gebruiken dus waarom niet proberen. Voor de abonnees van veel Movistar+ Fusion abonnementen is Disney+ gratis.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.