skip to Main Content

Woont Donald Trump incognito in Galicië?

Paula Vázquez / Instagram

A CORUÑA – Het zou zomaar waar kunnen zijn als je de foto bekijkt, Donald Trump in Galicië. Het gaat in dit geval echter niet om de echte Trump maar een vrouwelijke versie van de Amerikaanse president. De foto werd gemaakt door een journaliste en later gedeeld op Twitter.

Aan de Costa da Morte in Galicië woont een beroemde persoonlijkheid, de enige echte maar vrouwelijke versie van Donald Trump. In het noordwesten van Spanje, om precies te zijn in de gemeente Cabana de Bergantiños in Galicië, heeft men Donaldina Trump op de foto vast kunnen leggen toen zij in een aardappelveld aan het werk was.

De foto werd bij toeval gemaakt door de freelance journaliste Paula Vázquez die de foto op instagram plaatste maar even later weer verwijderde. De foto werd overgenomen door Paco Mariño en via Twitter verder verspreid waarna de foto een eigen leven ging leiden en meer dan 4.000 keer gedeeld werd en door meer dan 7.000 leuk werd gevonden.

Het gaat natuurlijk niet echt om een incognito Donald Trump maar om Dolores Leis, een alias die men verzonnen heeft voor de vrouwelijke Trump.

Zeg nou zelf, als je de foto zo ziet lijkt de Galicische boerin inderdaad op Donald Trump.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Foto geeft ook perfect de Galiciaanse sfeer weer. Grijs grauw weer, maar niet alle vrouwen zijn hier zo knap.

    1. Hahah das helemaal een goeie…
      Maar de man heeft ook kinderen bij meerdere vrouwen waar we het van weten…die zal ook vast wel kinderen hebben ergens waar niemand iets van weet hahaha.

      Of het is inderdaad zijn tweeling zus die een iets andere beroepskeuze had….wie zal het zeggen, maar vind het wel echt geweldig gevonden

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken