Nieuwe Netflix serie opgenomen op Ibiza van ‘la Casa de Papel’ bedenker

Nieuwe Netflix serie opgenomen op Ibiza van ‘la Casa de Papel’ bedenker
Beeld: YouTube

IBIZA – Op de Amerikaanse streamingdienst Netflix komen non-stop nieuwe series en films uit en soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel richten we ons op de nieuwe productie van de Spaanse regisseur en bedenker Álex Pina, bekend van natuurlijk ‘La casa de papel’. De serie ‘White Lines’ is opgenomen op Ibiza en Mallorca en zal waarschijnlijk vanaf 15 mei te zien zijn.

Netflix heeft onlangs de officiële trailer gepresenteerd van de nieuwe serie ‘White Lines’. Deze serie is geschreven, bedacht en opgenomen door de Spaanse regisseur Álex Pina die hoofdzakelijk bekend is geworden dankzij de succesvolle Netflix serie ‘La Casa de Papel’.

‘White Lines’ is een 12-delige serie die zich afspeelt op Ibiza maar er zijn ook opnames gemaakt op het buureiland Mallorca. De serie heeft als rode draad in het spannende verhaal de verdwijning van een uit Manchester komende Britse DJ. 20 jaar later wordt de verdwijningszaak heropend als het lichaam van de DJ wordt gevonden en de zus van de verdwenen Brit op zoek gaat naar het ware verhaal achter de dood van haar broer.

Volgens de Britse krant Mirror is deze serie te zien vanaf 15 mei en zal ‘White Lines’ in het eerste seizoen bestaan uit 12 afleveringen waarvan nu nog niet bekend is hoeveel minuten elke aflevering heeft.

Andere series

Álex Pina is natuurlijk het bekendst van de meest succesvolle niet Engelstalige Netflix productie ‘La Casa de Papel’, een serie die oorspronkelijk voor en door het Spaanse Atresmedia werd gemaakt voor de tv zender Antena3. Vanaf seizoen 3 is de serie geproduceerd door Netflix en werd recent seizoen 4 uitgebracht en komt er nog een seizoen 5 aan.

The Pier

Een andere populaire serie van Álex Pina is de oorspronkelijk door Movistar in Spanje geproduceerde serie ‘El embarcadero’ of in het Engels ‘The Pier’. Deze serie is dus in Spanje bij Movistar+ te zien als een Original serie en in o.a. Nederland bij Ziggo (België is ons niet bekend). Recent werd deel 2 uitgebracht wat tevens het laatste deel van de spannende in Valencia opgenomen serie was.

Sky Rojo

Verder werd al eens bekend gemaakt dat Álex Pina ook voor Netflix werkt aan de serie ‘Sky rojo’ (Red Sky?) wat een dramaserie moet worden met vrouwen in de hoofdrol. Voor deze serie is men in november 2019 in Madrid begonnen met de opnames die daarna o.a. naar Tenerife en Castilla-La Mancha werden verplaatst. Er is nog niets bekend gemaakt over wanneer deze serie te zien zal zijn.

De serie vertelt het verhaal van drie Cubaanse, Argentijnse en Spaanse prostituees die vluchten voor hun pooier. Na verschillende ernstige misdaden te hebben begaan kunnen ze niet naar de politie gaan voor hulp terwijl tegelijkertijd de vrouwen tijdens hun vlucht worden gezocht door zowel de politie als hun meedogenloze pooier.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.