Nieuwe Spaanse serie ‘El Inocente’ vanaf 30 april bij Netflix te zien (en meer Spaanse series/films)

Nieuwe Spaanse serie ‘El Inocente’ vanaf 30 april bij Netflix te zien (en meer Spaanse series/films)
Beeld: Netflix
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Op 30 april zal de nieuwste Spaanse Netflix serie bij de populaire streamingdienst te zien zijn. De serie Él Inocente’ of in het Engels ‘The Innocent’ is deels opgenomen in Barcelona dus dat levert al mooie plaatjes op maar daarnaast belooft het ook een spannende en mysterieuze serie te worden. Maar er is meer Spaans Netflix nieuws (onderaan artikel, na video).

De serie ‘El Inocente’ is gebaseerd op de één van de verhalen van de Amerikaanse auteur Harlan Coben. Dat is bij Netflix niet de eerste keer want ook ‘Safe’, ‘The Stranger’ en ‘W głębi lasu’ zijn gebaseerd op Coben’s verhalen.

‘El Inocente’ vertelt het verhaal van Mateo Vidal. Hij heeft net een gevangenisstraf van 9 jaar uitgezeten omdat hij tijdens het proberen sussen van een gevecht per ongeluk iemand heeft gedood. 

Mateo wil na zijn celstraf zijn leven terug van voor zijn tijd in de gevangenis en dat geldt ook voor zijn vrouw. Maar dat gaat niet helemaal van een leien dakje.

‘El Inocente’ is een misdaadserie geheel in het Spaans en voor een groot deel opgenomen in Barcelona. De Spaanse acteur Mario Casas speelt de rol van Mateo Vital terwijl de rol van Olivia gespeeld wordt door Aura Garrido en José Coronado de rol van Teo Aguilar vertolkt.

‘El Inocente’ of ‘The Innocent’ is vanaf 30 april op Netflix te zien.

Andere series en films

Naast de nieuwe serie ‘El Inocente’ heeft Netflix Spanje nog meer nieuwe Spaanse series en films aangekondigd. Het gaat om 6 nieuwe series en 2 films waaronder ‘Un cuento perfecto’, ‘Hija del camino’ en ‘La Chica de la nieve’. In alledrie de gevallen verfilmingen van boeken.

Gedurende 2021 en 2022 moet ook de serie ‘Si lo hubiera sabido’ uitgebracht worden. Het gaat om een Spaanse versie van de Turkse ‘If Only’, een serie die Netflix afgelopen zomer in Turkije vanwege homofobe klachten van de Ottomaanse autoriteiten annuleerde.

Verder moeten ook de actieserie ‘Baruca’ en de dramaserie ‘Intimidad’ verschijnen bij Netflix waar ook nog gewerkt wordt aan de serie ‘Jaguar’, ‘El tiempo que te doy’, het tweede seizoen van ‘El Vecino’, het vierde seizoen van ‘Élite’,

Ook werkt Netflix aan seizoen twee van ‘Sky Rojo’, seizoen twee van ‘Valeria’ en seizoen vijf van ‘La casa de papel’. Andere series zijn ‘Bienvenidos a Edén’, ‘Érase una vez … pero ya no’, ‘Alma’ en ‘Feria’.

Bij de Spaanse films is ook nieuws te melden want er wordt gewerkt aan de film ‘A través de mi ventana’, een verfilming van een boek van Ariana Godoy.  

Ook moet de romantische komedie ‘Eres tú’ uitgebracht worden evenals ‘Fuimos canciones’, ‘Xtremode’, ‘La Bestia’, ‘Las niñas de cristal’ en ‘A mil kilómetros de la Navidad’, de eerste Spaanse kerstfilm bij Netflix.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.