Ontdek de prachtige haven van Denia met de nieuwe ‘aquabus’

Ontdek de prachtige haven van Denia met de nieuwe 'aquabus'
Beeld: mundo marino / web

Ontdek de prachtige haven van Denia met de nieuwe ‘aquabus’

Er komt binnenkort een unieke manier om de prachtige haven van Denia te ontdekken. De introductie van de ‘aquabus’ (waterbus) zal toeristen en inwoners meenemen op een speciale reis over het water. Deze innovatieve service belooft een onvergetelijke ervaring en een frisse kijk op de schitterende jachthaven van Denia.

De aquabus is een initiatief van het bedrijf Mundo Marino dat op woensdag meer details zal onthullen over deze spannende onderneming. Volgens de eerste informatie zal de aquabus een route volgen met vier haltes en een duur van tien minuten, waardoor passagiers kunnen genieten van een ontspannen vaartocht door de haven.

HalteLocatie
1Mundo Marino aanlegsteiger
2Antigua Ancla Dénia (Paseo de El Raset)
3Marina El Portet (noordelijke golfbreker)
4Marina de Dénia (zuidelijke golfbreker)

Dit nieuwe vervoermiddel biedt een unieke kans om de haven vanuit een ander perspectief te bekijken en de prachtige kustlijn van Dénia, de hoofdstad van de Marina Alta, te bewonderen.

Dit is niet de eerste poging om de haven van Dénia te verbinden over het water. In de afgelopen jaren zijn er verschillende initiatieven geweest, zowel voor toeristische doeleinden als voor mobiliteit, gezien de aanzienlijke afmetingen van de haven en de grote afstanden tussen de verschillende delen van de jachthaven. Hoewel sommige van deze eerdere pogingen succesvol waren, belooft de aquabus een nieuwe, opwindende ervaring te bieden die nauw samenhangt met de essentie van de haven zelf.

De prijs van de nieuwe waterbus-service zal 5 euro zijn voor een retourtje en 3,50 euro voor een enkeltje voor volwassenen en 2,50 euro voor een retourtje voor kinderen en 1,50 euro voor een enkeltje. We hebben geen informatie over 65-plus-prijzen, maar vaak zijn deze hetzelfde als kinderprijzen.

route
Ga naar de inhoud