Dode man in een dinosaurus-poot gevonden nabij Barcelona

Dode man in een dinosaurus-poot gevonden nabij Barcelona
Beeld: Wikimedia

Dode man in een dinosaurus-poot gevonden nabij Barcelona

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Afgelopen zaterdag heeft men het levenloze lichaam van een 39-jarige man gevonden in een dinosaurus in Santa Coloma de Gramenet, provincie Barcelona. De familie van deze man deed uren voordat het lichaam werd gevonden aangifte van vermissing maar de vraag is waarom deze man in een dinosaurus is gevonden.

Zaterdag werd in een poot van een dinosaurus die als decoratie in Santa Coloma de Gramenet staat een lichaam gevonden. Later bleek dat het om een 39-jarige inwoner van de stad gaat die uren voor de vondst als vermist werd opgegeven.

Een vader en zijn zoon die regelmatig bij de dinosaurus spelen vonden het lichaam en deden melding daarvan bij de politie. Uiteindelijk moest de brandweer helpen om het lichaam uit de dinosaurus-poot te halen.

De Catalaanse politie is inmiddels een onderzoek gestart naar hoe het mogelijk is dat de man in de poot terecht kwam en daar overleed. Volgens de politie zijn er geen sporen van een misdaad gevonden. Men gaat er vanuit dat de man zelf in de dinosaurus is geklommen.

Volgens diverse kranten en televisiejournaals is de man via een luik in de buik van de dinosaurus naar binnen geklommen en kwam hij met zijn hoofd naar beneden vast te zitten in de poot van de dino toen hij zijn gevallen mobiele telefoon zocht die onderaan in de poot werd gevonden door de brandweer die de overleden man uit de dino heeft gehaald.

De dinosaurus staat als decoratie bij het Cubics gebouw aan de Avenida Francesc Macia in Santa Coloma de Gramenet, nabij de stad Barcelona.

Ga naar de inhoud