MediaMarkt Spanje gaat via koeriersdienst Glovo kleine artikelen aan huis bezorgen

MediaMarkt Spanje gaat via koeriersdienst Glovo kleine artikelen aan huis bezorgen
Beeld: 123rf

MediaMarkt Spanje gaat via koeriersdienst Glovo kleine artikelen aan huis bezorgen

MADRID – MediaMarkt Spanje wil via de koeriersdienst Glovo meer dan 700 artikelen aan huis gaan leveren. Klanten kunnen producten uit alle categorieën kopen en laten bezorgen door de ‘riders’ van Glovo, behalve zware artikelen maar wel computers, artikelen voor gaming, accessoires, telefonie, consoles en videogames. De Glovo bezorgdienst is nog niet overal in Spanje beschikbaar maar in zeven steden.

MediaMarkt heeft in Spanje 107 winkels en een uitgebreide online winkel. Via de website is het al mogelijk om grote en kleine artikelen thuis te laten bezorgen of bestellen en dan in een winkel op te halen. Maar daar is sinds maandag 23 mei de extra snelle koerierdienst service van Glovo bijgekomen. Via de smartphone app van Glovo zijn producten te bestellen waarna ze gemiddeld binnen 30 minuten thuisbezorgd worden.

Deze nieuwe Glovo thuisbezorgdienst is voorlopig alleen mogelijk in Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Sevilla, Zaragoza en Vigo. Maar MediaMarkt wil de service verder uitbreiden naar andere steden waar een MediaMarkt te vinden is.

Glovo is een Spaanse quick-commerce start-up die in 2015 in Barcelona is opgericht. Het is een koeriersdienst op aanvraag die via zijn mobiele app bestelde producten koopt, ophaalt en levert. Het biedt meerdere diensten, waarvan het bezorgen van eten het populairst is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.