MediaMarkt Spanje gaat via koeriersdienst Glovo kleine artikelen aan huis bezorgen

MediaMarkt Spanje gaat via koeriersdienst Glovo kleine artikelen aan huis bezorgen
Beeld: 123rf

MediaMarkt Spanje gaat via koeriersdienst Glovo kleine artikelen aan huis bezorgen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – MediaMarkt Spanje wil via de koeriersdienst Glovo meer dan 700 artikelen aan huis gaan leveren. Klanten kunnen producten uit alle categorieën kopen en laten bezorgen door de ‘riders’ van Glovo, behalve zware artikelen maar wel computers, artikelen voor gaming, accessoires, telefonie, consoles en videogames. De Glovo bezorgdienst is nog niet overal in Spanje beschikbaar maar in zeven steden.

MediaMarkt heeft in Spanje 107 winkels en een uitgebreide online winkel. Via de website is het al mogelijk om grote en kleine artikelen thuis te laten bezorgen of bestellen en dan in een winkel op te halen. Maar daar is sinds maandag 23 mei de extra snelle koerierdienst service van Glovo bijgekomen. Via de smartphone app van Glovo zijn producten te bestellen waarna ze gemiddeld binnen 30 minuten thuisbezorgd worden.

Deze nieuwe Glovo thuisbezorgdienst is voorlopig alleen mogelijk in Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Sevilla, Zaragoza en Vigo. Maar MediaMarkt wil de service verder uitbreiden naar andere steden waar een MediaMarkt te vinden is.

Glovo is een Spaanse quick-commerce start-up die in 2015 in Barcelona is opgericht. Het is een koeriersdienst op aanvraag die via zijn mobiele app bestelde producten koopt, ophaalt en levert. Het biedt meerdere diensten, waarvan het bezorgen van eten het populairst is.

Ga naar de inhoud