4.000 euro verdienen en twee maanden in luxe leven in een vijfsterrenhotel in Huelva

4.000 euro verdienen en twee maanden in luxe leven in een vijfsterrenhotel in Huelva
Beeld: Tui Blue Isla Cristina Palace

4.000 euro verdienen en twee maanden in luxe leven in een vijfsterrenhotel in Huelva

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

HUELVA – Het klinkt te mooi om waar te zijn maar hotel Tui Blue Isla Cristina Palace in de Andalusische provincie Huelva biedt één persoon de mogelijkheid om deze zomer gedurende twee maanden in hun vijfsterren in luxe te wonen en daar ook nog eens 4.000 euro voor betaald te krijgen. Het enige wat hij of zij moet doen is elke dag alles op de sociale netwerken plaatsen als hotel-influencer.

Helaas zijn wij al een beetje laat met dit nieuws want de hotelketen Tui Blue heeft inmiddels meer dan 2.000 aanmeldingen ontvangen van gegadigden die wel wat zien om tussen 15 juli en 15 september in een luxe hotelkamer te verblijven en daar voor 2.000 euro per maand verslag van te doen op internet. 

Naast de 4.000 euro salaris zijn ook alle onkosten zoals het verblijf en maaltijden maar ook alle extra services in het vijfsterren hotel Tui Blue Isla Cristina Palace betaald. Er zijn al enkele vereisten zoals dat de kandidaat enige kennis heeft van internet en uiteraard social media maar ook wordt het Engels en/of Duits spreken positief beoordeeld.

Het is nog mogelijk tot 8 juli een CV op te sturen naar het E-mailadres wat HIER te vinden is. Je moet het hotel wel volgen op Instagram, Facebook en deze aanbeiding voor deze unieke baan delen op jouw eigen social media accounts. 

Uiteindelijk wordt er uit alle kandidaten 3 finalisten gekozen en uiteindelijk de winnaar, iets wat in het hotel zal gebeuren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.