4.000 euro verdienen en twee maanden in luxe leven in een vijfsterrenhotel in Huelva

4.000 euro verdienen en twee maanden in luxe leven in een vijfsterrenhotel in Huelva
Beeld: Tui Blue Isla Cristina Palace

4.000 euro verdienen en twee maanden in luxe leven in een vijfsterrenhotel in Huelva

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

HUELVA – Het klinkt te mooi om waar te zijn maar hotel Tui Blue Isla Cristina Palace in de Andalusische provincie Huelva biedt één persoon de mogelijkheid om deze zomer gedurende twee maanden in hun vijfsterren in luxe te wonen en daar ook nog eens 4.000 euro voor betaald te krijgen. Het enige wat hij of zij moet doen is elke dag alles op de sociale netwerken plaatsen als hotel-influencer.

Helaas zijn wij al een beetje laat met dit nieuws want de hotelketen Tui Blue heeft inmiddels meer dan 2.000 aanmeldingen ontvangen van gegadigden die wel wat zien om tussen 15 juli en 15 september in een luxe hotelkamer te verblijven en daar voor 2.000 euro per maand verslag van te doen op internet. 

Naast de 4.000 euro salaris zijn ook alle onkosten zoals het verblijf en maaltijden maar ook alle extra services in het vijfsterren hotel Tui Blue Isla Cristina Palace betaald. Er zijn al enkele vereisten zoals dat de kandidaat enige kennis heeft van internet en uiteraard social media maar ook wordt het Engels en/of Duits spreken positief beoordeeld.

Het is nog mogelijk tot 8 juli een CV op te sturen naar het E-mailadres wat HIER te vinden is. Je moet het hotel wel volgen op Instagram, Facebook en deze aanbeiding voor deze unieke baan delen op jouw eigen social media accounts. 

Uiteindelijk wordt er uit alle kandidaten 3 finalisten gekozen en uiteindelijk de winnaar, iets wat in het hotel zal gebeuren.

Ga naar de inhoud