Makelaar Solvia verkoopt 600 woningen vanaf 36.000 euro aan de Spaanse kust

Makelaar Solvia verkoopt 600 woningen vanaf 36.000 euro aan de Spaanse kust
Beeld: Freepik

Makelaar Solvia verkoopt 600 woningen vanaf 36.000 euro aan de Spaanse kust

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – De zomerkortingen zijn bij de Spaanse makelaar en vastgoedgigant Solvia al begonnen nu zij 600 woningen aan de Spaanse kust met verlaagde prijzen aanbieden vanaf al 36.000 euro. Onder de noemer ‘Tu casa en la playa’ ofwel jouw woning aan het strand is Solvia deze zomeractie begonnen maar wees er snel bij want op is op.

De 600 woningen die Solvia in aanbod heeft vanaf 36.000 euro zijn allemaal gelegen in toeristische kustgebieden aan de Middellandse zee en Atlantische Oceaan. Het gaat om zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen met als laagste prijs 36.000 euro maar met een gemiddelde prijs van 120.000 euro en een afmeting van 88 m2.

Het gaat om woningen aan o.a. de populaire Spaanse Costa’s zoals Costa Dorada, Costa de Azahar, Costa Blanca, Costa de Almería, Costa del Sol, Costa de Galicia en Costa Verde. De meeste woningen worden verkocht in de Valencia regio (210) gevolgd door Andalusië (130), Catalonië (90), Murcia regio (30) en Asturië (30). Maar er zijn ook woningen te vinden op de Balearen en Canarische Eilanden.

Ongeveer de helft van de 600 woningen aan de kust die door Solvia goedkoper worden aangeboden zijn nieuwe woningen in complexen met zwembad en tuin met een gemiddelde prijs van 88.000 euro voor een appartement van 70 m2. Er zijn ook woningen te vinden voor 70.777 euro in Almería, 72.650 euro in A Coruña, 85.044 euro in de Murcia regio of 93.419 euro in Castellón.

Alle woningen die goedkoper worden aangeboden zijn uiteraard te vinden op de website van de vastgoedmakelaar Solvia maar ook bij idealista.es, het grootste online woningportaal van Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.