Kasteeltje kopen aan de Costa Brava is nu mogelijk maar wel voor 1,3 miljoen euro

Kasteeltje kopen aan de Costa Brava is nu mogelijk maar wel voor 1,3 miljoen euro
Beeld: Idealista.es

Kasteeltje kopen aan de Costa Brava is nu mogelijk maar wel voor 1,3 miljoen euro

GIRONA – Wil je het roer omgooien en een ‘ik-vertekje’ doen, dat kan met dit kasteel dat op de website Idealista wordt aangeboden. Nou ja, aanbieding is het niet echt voor 1,33 miljoen euro maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Het kasteel in kwestie bevindt zich in de gemeente Campany in de Alt Empordà streek van de provincie Girona, niet ver van de kustplaatsen Roses, Empuriabrava en Cadaques, de Costa Brava dus. (bekijk de video onderaan dit artikel)

Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en is met veel zorg en oog voor detail compleet gerestaureerd tot een zeer luxe woning wat makkelijk een klein boutique hotel of luxe B&B zou kunnen worden. Het kasteel is 1.000 vierkante meter groot en staat op een terrein van 1.300 vierkante meter waar ook een mooie tuin te vinden is.

Er zijn negen slaapkamers en vijf badkamers met verschillende andere kamers en ruimten verdeeld over drie gebouwen: het huis, de toren en het bijgebouw. Het kasteel staat weliswaar op de webiste Idealista.es te koop maar wordt aangeboden door makelaarskantoor Peralada.com waar veel exclusieve woningen te vinden zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.