Nieuwe IKEA brochure vanaf donderdag 29 augustus in Spanje

Nieuwe IKEA brochure vanaf donderdag 29 augustus in Spanje
Beeld: Ikea

MADRID – Voor de Ikea fans is het eindelijk zover, onder het genot van een bakje koffie en een stroopwafel (of sangria en tapas) kan vanaf 29 augustus de nieuwe brochure 2020 van Ikea bekeken worden. Ikea Spanje zal op donderdag 29 augustus haar catalogus uitbrengen voor het komende jaar waarbij meer dan 6 miljoen exemplaren in diverse in Spanje gesproken talen werden gedrukt. In tegenstelling tot Nederland zal dat in Spanje (en ook België) nog worden gedaan als papieren versie in plaats van alleen de digitale catalogus (e-book versie).

Ikea is sinds 1996 aanwezig in Spanje en is steeds bekender aan het worden. Langzaamaan beginnen de Spaanse huishoudens nu ook hun woningen in te richten met de bekende Ikea meubels en accessoires. Zeker tijdens de crisisjaren wist Ikea de Spanjaarden met prijsverlagingen te bereiken en uiteraard kwamen ook de buitenlanders massaal op de Ikea vestigingen af.

Voor Ikea begint nu echter een nieuw jaar met een nieuwe brochure waarvan er meer dan 6 miljoen werden gedrukt in het Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Engels. In de steden waar een Ikea vestiging ligt is de kans groot dat de nieuwe brochure te vinden zal zijn in de brievenbus maar Ikea-fans die verder weg wonen van een Ikea vestiging moeten of naar de winkel gaan voor een gratis brochure of de nieuwigheden bekijken op de computer, tablet of telefoon.

Wist je dat de Ikea brochure een van de meest gedrukte brochures ter wereld is? Er worden jaarlijks maar liefst 124 miljoen exemplaren van een en dezelfde gids gedrukt in 70 verschillende versies (aangepast aan de landen) in 54 landen en in 38 talen. 

Geïnteresseerden en Ikea-fans die niet kunnen wachten kunnen reeds de Belgische/Nederlandse versie online bekijken via deze link (let op: prijzen zijn vaak anders in Spanje). Vanaf 26 augustus zal ook de Spaanse Ikea brochure digitaal te bekijken zijn via deze link.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.