Nieuwe IKEA brochure vanaf donderdag 29 augustus in Spanje (2019)

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuwe IKEA brochure vanaf donderdag 29 augustus in Spanje (2019)

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Voor de Ikea fans is het eindelijk zover, onder het genot van een bakje koffie en een stroopwafel (of sangria en tapas) kan vanaf 29 augustus de nieuwe brochure 2020 van Ikea bekeken worden. Ikea Spanje zal op donderdag 29 augustus haar catalogus uitbrengen voor het komende jaar waarbij meer dan 6 miljoen exemplaren in diverse in Spanje gesproken talen werden gedrukt. In tegenstelling tot Nederland zal dat in Spanje (en ook België) nog worden gedaan als papieren versie in plaats van alleen de digitale catalogus (e-book versie).

Ikea is sinds 1996 aanwezig in Spanje en is steeds bekender aan het worden. Langzaamaan beginnen de Spaanse huishoudens nu ook hun woningen in te richten met de bekende Ikea meubels en accessoires. Zeker tijdens de crisisjaren wist Ikea de Spanjaarden met prijsverlagingen te bereiken en uiteraard kwamen ook de buitenlanders massaal op de Ikea vestigingen af.

Voor Ikea begint nu echter een nieuw jaar met een nieuwe brochure waarvan er meer dan 6 miljoen werden gedrukt in het Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Engels. In de steden waar een Ikea vestiging ligt is de kans groot dat de nieuwe brochure te vinden zal zijn in de brievenbus maar Ikea-fans die verder weg wonen van een Ikea vestiging moeten of naar de winkel gaan voor een gratis brochure of de nieuwigheden bekijken op de computer, tablet of telefoon.

Wist je dat de Ikea brochure een van de meest gedrukte brochures ter wereld is? Er worden jaarlijks maar liefst 124 miljoen exemplaren van een en dezelfde gids gedrukt in 70 verschillende versies (aangepast aan de landen) in 54 landen en in 38 talen. 

Geïnteresseerden en Ikea-fans die niet kunnen wachten kunnen reeds de Belgische/Nederlandse versie online bekijken via deze link (let op: prijzen zijn vaak anders in Spanje). Vanaf 26 augustus zal ook de Spaanse Ikea brochure digitaal te bekijken zijn via deze link.

Ga naar de inhoud