Discotheek Hacienda in Javea staat te koop

Discotheek Hacienda in Javea staat te koop
Beeld: Discotheek Hacienda

Discotheek Hacienda in Javea staat te koop

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Heb je altijd al een discotheek willen hebben in een toeristische plaats in Spanje, dan is dit je kans. Je zult wel een goede hypotheek moeten afsluiten om de discotheek Hacienda te kunnen kopen maar voor 5 miljoen euro heb je ook wat. Hacienda opende meer dan 50 jaar geleden en is een fenomeen in Javea en omgeving dus aan clientèle zal het niet ontbreken.

De discotheek Hacienda bevindt zich op een unieke locatie, midden in het natuurpark Montgó in de zone Les Planes tussen Javea en Denia. De discotheek staat te koop bij de makelaar Engel & Völkers en heeft een vraagprijs van 5 miljoen euro. Daarvoor krijg je dan wel een discotheek met alle vergunningen in orde en actueel want afgelopen zomer was de discotheek nog gewoon geopend.

Op het terrein van 3 ha bevindt zich niet alleen de gedeeltelijke open air discotheek maar ook twee huizen van 176 m2 en 375 m2 waar men kan genieten van mooie panoramische vergezichten over het Parque Natural de Montgó.

De discotheek Hacienda werd geopend in 1966 en is een legende in de omgeving van Javea. Op dit moment wordt de discotheek gebruikt als discotheek maar ook als feestzaal voor evenementen zoals vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.