Discotheek Hacienda in Javea staat te koop

Oeps ... foto ontbreekt!

Discotheek Hacienda in Javea staat te koop

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Heb je altijd al een discotheek willen hebben in een toeristische plaats in Spanje, dan is dit je kans. Je zult wel een goede hypotheek moeten afsluiten om de discotheek Hacienda te kunnen kopen maar voor 5 miljoen euro heb je ook wat. Hacienda opende meer dan 50 jaar geleden en is een fenomeen in Javea en omgeving dus aan clientèle zal het niet ontbreken.

De discotheek Hacienda bevindt zich op een unieke locatie, midden in het natuurpark Montgó in de zone Les Planes tussen Javea en Denia. De discotheek staat te koop bij de makelaar Engel & Völkers en heeft een vraagprijs van 5 miljoen euro. Daarvoor krijg je dan wel een discotheek met alle vergunningen in orde en actueel want afgelopen zomer was de discotheek nog gewoon geopend.

Op het terrein van 3 ha bevindt zich niet alleen de gedeeltelijke open air discotheek maar ook twee huizen van 176 m2 en 375 m2 waar men kan genieten van mooie panoramische vergezichten over het Parque Natural de Montgó.

De discotheek Hacienda werd geopend in 1966 en is een legende in de omgeving van Javea. Op dit moment wordt de discotheek gebruikt als discotheek maar ook als feestzaal voor evenementen zoals vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen.

Ga naar de inhoud