skip to Main Content
Het Italiaanse dorp: Ollolai krijgt vervolg in Spanje
Voorbeeldfoto / Pixabay

Het Italiaanse dorp: Ollolai krijgt vervolg in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Op diverse Nederlandse websites is te lezen dat er een vervolg komt op het succesvolle RTL4 televisieprogramma “Het Italiaanse dorp: Ollolai”. Dat vervolg zal volgens de informatie in een Spaans dorp plaats moeten gaan vinden. Daarmee komt er dus een nieuw programma met waarschijnlijk de naam: Het Spaanse dorp: ???

De vraagtekens zijn omdat nog niet bekend is om welk dorp het gaat. Op de Facebookpagina (al is het bericht inmiddels weer verwijderd) van de producent van het programma Blue Circle is vermeld dat gegadigden zich kunnen opgeven want men is op zoek naar kandidaten om de Italiaanse avonturiers op te volgen ergens in Spanje. Kandidaten kunnen zich via deze pagina opgeven.

Italië

Voor diegene die het succesvolle programma op RTL4 niet gevolgd hebben, het ging om een realityserie waarin vijf Nederlandse koppels worden gevolgd terwijl ze hun huis van 1 euro opknappen. Ook was ieder stel bezig om een bedrijfje op te zetten en ondertussen moesten ze weekopdrachten uitvoeren om zo goed te kunnen integreren in het Italiaanse dorp.

Naast de Nederlandse stellen waren er ook hoofdrollen voor de burgemeester van het rustige dorp en voor de inwoners van het slaapstadje Ollolai op het Italiaanse eiland Sardinië. Overigens heeft het programma ervoor gezorgd dat Ollolai een toeristische trekpleister is geworden voor Nederlanders die het eiland bezoeken.

Iets soortgelijks kan ook gaan gebeuren met het Spaanse dorp wat de hoofdrol zal gaan spelen in de Spaanse versie van het RTL4 programma. Het is nog niet bekend welk dorp dat zal worden en wanneer de opnames gaan beginnen.

De Spaanse droom

Het opnemen van een realityserie in Spanje is niet helemaal nieuw want dat gebeurde in 2009 ook al met “De Spaanse droom”, uitgezonden op NET5.

In dat programma streden 6 koppels om een eigen Bed & Breakfast in het Spaanse Arcos de la Frontera. De koppels werden beoordeeld door het Consejo, een groep die bestond uit vooraanstaande mensen uit het dorp.

Het programma begon met 9 koppels, waarvan het Consejo er uiteindelijk 6 aanwees die in de Bed & Breakfast mochten komen. Het koppel Uko en Lieve wist dat programma toen te winnen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Het filmpje is gemaakt in Polopos in Andalucia. Of dat dan ook het dorp word is de vraag. In ieder geval is het dorpje erg stil. geen winkels maar een vrachtwagen die komt met producten om te verkopen en natuurlijk ook hier Nederlanders met een B & B … ( waar niet 🙂 )

  2. Wat een leuk idee om dat in Spanje te gaan doen en zo een slaapdorpje meer bekendheid te geven!! Ik blijf het nieuws hierover volgen.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken