De beste voordelige en meest romantische hotels zijn in Spanje te vinden

Oeps ... foto ontbreekt!

De beste voordelige en meest romantische hotels zijn in Spanje te vinden

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Tripadvisor heeft zoals elk jaar weer lijsten gepubliceerd onder de naam Travellers Choice Awards waarbij de reizigers die op de website een mening achterlaten de uiteindelijke winnaars bekend maken. In de categorie beste voordelige hotel en de categorie meest romantische hotel hebben twee accommodaties in Spanje gewonnen.

Bij de Travellers Choice Awards van Tripadvisor doet Spanje het over het algemeen altijd goed en ook dit jaar staan de Spaanse hotels weer hoog op de lijsten. In twee categorieën staan hotels in Spanje op de eerste plaats, te weten de beste voordelige hotels en de meest romantische hotels.

Er zijn bij de 17e editie van deze prijsuitreikingen dit jaar 163 Spaanse hotels en accommodaties die op de verschillende lijsten voorkomen. De autonome regio’s waar de meeste Awards zijn gevallen zijn de Balearen (41 hotels, 61 premies), Andalusië (32 hotels, 39 premies), Catalonië (25 hotels, 38 premies) en de Canarische Eilanden (22 hotels, 39 premies).

Voordelige hotels

Bij de categorie voordelige hotels heeft Hotel Lurdeia in Bermeo in het Baskenland de nummer een positie bereikt. Klanten omschrijven het hotel als “een magisch plekje waar je thuis komt” en een plaats om te “onthaasten met uitzicht op de oceaan”. Hotel Lurdeia is het enigste Spaanse hotel dat in de top 25 beste voordelige hotels staat.

Meest romantisch

In de categorie meest romantische hotels staat Lani’s Suites Deluxe in Puerto del Carmen op het Canarische Eiland Lanzarote op de eerste plaats. Kort gezegd noemen de klanten de hele ervaring bij dit hotel “verwennerij” en “uniek in elk opzicht”. Ook op deze lijst van 25 prijswinnaars staat slechts een Spaanse accommodatie.

Beste gezinshotel

Weliswaar heeft Spanje niet een eerste plaats weten te halen in de categorie beste gezinshotels maar er staat tussen de 25 prijswinnaars toch een Spaans hotel. Het HD Parque Cristobal Tenerife hotel in Playa de las Americas op het Canarische Eiland Tenerife heeft een 8e plaats behaald.

Beste hotels van Spanje

Er is ook een lijst van de 25 beste hotels in Spanje waarop dus alleen hotels staan die in Spanje gelegen zijn. Dit is de complete lijst:

 1. Casa Camper Hotel  – Barcelona
 2. H10 Casa Mimosa – Barcelona
 3. Hotel Abadia Retuerta Le Domaine – Sardón de Duero
 4. Relais & Chateaux Hotel Orfila – Madrid
 5. Hotel Astoria Playa Only Adults – Port d’Alcudia
 6. The One – Barcelona
 7. Bahiazul Villas & Club – Corralejo
 8. Artiem – Madrid
 9. The Corner Hotel – Barcelona
 10. El Palace Hotel – Barcelona
 11. Puebloastur Eco-Resort Wellness & Spa – Corfiño
 12. Gold by Marina – Playa del Inglés
 13. Sixtytwo Hotel – Barcelona
 14. Vincci Selección Aleysa Hotel Boutique & Spa – Benalmádena
 15. Only You Boutique Hotel Madrid – Madrid
 16. Artiem Carlos III Adults only – El Castell
 17. Gran Meliá Palacio de los Duques – Madrid
 18. Grand Hotel Central – Barcelona
 19. Parador de Corias – Cangas del Narcea
 20. Hotel Olivia Balmes – Barcelona
 21. Alma Pamplona – Pamplona
 22. La Bobadilla, a Royal Hideaway Hotel – Loja
 23. Hotel Delamar – Lloret de Mar
 24. Alma Barcelona – Barcelona
 25. Hotel Casa 1800 – Sevilla
Ga naar de inhoud