Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten

Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten
Beeld: 123rf

IBIZA – De eigenaren van een luxe woning op het Balearen eiland Ibiza zijn op zoek naar een echtpaar dat bereid is om er het hele jaar gratis te wonen, op het huis te passen en daarvoor 2.350 euro per maand voor te krijgen. Het is geen vakantie want het echtpaar dient de woning schoon te houden, te verzorgen, te koken en evenementen te begeleiden.

Volgens een oproep op de website Silver Swan Recruitment zoeken de eigenaren van een luxe woning op Ibiza een echtpaar om op het huis te passen, te verzorgen maar ook aanwezig te zijn wanneer de eigenaren er zijn om te koken of om bij evenementen aanwezig te zijn. Het lijkt een droombaan maar het zal zeker ook hard werken zijn.

Daarvoor in de plaats ontvangt het echtpaar een maandsalaris van 2.350 euro (2.000 Britse pond), mogen ze gratis wonen in de luxe villa of in een luxe appartement dichtbij en hebben ze tijd genoeg om van het leven op Ibiza te genieten, aldus de oproep op de website.

Voel jij je dus geroepen en heb je wel zin in deze droombaan op Ibiza, vul dan dit formulier in. Aangezien de tekst in het Engels is en ook de prijzen in Britse ponden staan nemen we aan dat het om eigenaren uit Groot Brittannië gaat waarbij het dus noodzakelijk is dat het echtpaar Engels spreekt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

13
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Rob.

Schandalige Britse uitbuiterij. Want denken die lui wel niet? Leve de Brexit, ophoepelen graag.

ramonlingen@yahoo.com

Dus voor bruto 1150 de man/ vrouw 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat klaarstaan en waarschijnlijk ook werken. En mogen wonen, in wat ik denk is het tuinhuisje. Evenementen verzorgen klinkt als erg laat doorwerken.
Laat ze een marktconform salaris betalen ipv minder dan het minimum. Geen wonder dat er geen inwoner van Ibiza te vinden is die hier wil werken. De vrekken.

Opa

Er zijn heel wat Spaanse gezinnen met kinderen die met minder moeten rondkomen. Het is voor deze baan helemaal geen slechte betaling, Meer werken in de tijd als de huisbazen er zijn en de rest van de tijd valt het onderhoud van een huis en tuin wel mee. Vergeet niet dat onkosten niet voor eigen rekening zijn, de betaling is ´netto´, je betaalt er niet eens belasting over in Spanje. Helemaal geen slecht voorstel als je een paar jaar aan Spanje wilt wennen bijvoorbeeld. Probeer maar eens hetzelfde te verdienen in de horeca, of als echtpaar op een camping. Nog… Lees verder »

viviane

Bonjour, ce n’est pas parce que de nombreuses familles vivent avec moins qu’ils faut leur donner un salaire vraiment mini ! et pas d’impôts en Espagne ça c’est nouveau ???

Ann Vanheester

beste,
hoe kan ik het formulier opvragen voor de aanbieding : echtpaar gezocht voor huisoppas IBIZA ?

Gustavo

Gustavo
Bijna 20 jaar geleden hadden mijn vrouw en ik ongeveer een zelfde functie voor vijf dagen in de week met een salaris van bijna 4800 euro per maand deze mensen zijn erop uit een paar slaven te vinden.

Jozef

Gustavo beste man, ik denk dat je peseta’s bedoeld. Even bijstellen dus!
Jozef

viviane

je trouve aussi !

Fam H J van der Reyden

We willen graag ons aan melden voor oppassen op de woningen op Ibiza

Pank

Hallo, effe verder lezen. Ze zijn gewoon op zoek naar goedkope klusjes man en vrouw. Huis schoonhouden, koken, etc.

Georgette Buitenhuis

En waar is dat formulier om in te vullen?!
Samen een salaris van £2,000? Dat is £ 1000 per persoon, dat is niet veel naar onze maatstaven. Wellicht dat een Pools echtpaar het wel ziet zitten.

bert

Maar wel gratis wonen in een luxe huis a 2000 e per maand maakt het al 2000pp

viviane

et pourquoi des Polonais ??

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.