Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten

Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten
Beeld: 123rf

Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – De eigenaren van een luxe woning op het Balearen eiland Ibiza zijn op zoek naar een echtpaar dat bereid is om er het hele jaar gratis te wonen, op het huis te passen en daarvoor 2.350 euro per maand voor te krijgen. Het is geen vakantie want het echtpaar dient de woning schoon te houden, te verzorgen, te koken en evenementen te begeleiden.

Volgens een oproep op de website Silver Swan Recruitment zoeken de eigenaren van een luxe woning op Ibiza een echtpaar om op het huis te passen, te verzorgen maar ook aanwezig te zijn wanneer de eigenaren er zijn om te koken of om bij evenementen aanwezig te zijn. Het lijkt een droombaan maar het zal zeker ook hard werken zijn.

Daarvoor in de plaats ontvangt het echtpaar een maandsalaris van 2.350 euro (2.000 Britse pond), mogen ze gratis wonen in de luxe villa of in een luxe appartement dichtbij en hebben ze tijd genoeg om van het leven op Ibiza te genieten, aldus de oproep op de website.

Voel jij je dus geroepen en heb je wel zin in deze droombaan op Ibiza, vul dan dit formulier in. Aangezien de tekst in het Engels is en ook de prijzen in Britse ponden staan nemen we aan dat het om eigenaren uit Groot Brittannië gaat waarbij het dus noodzakelijk is dat het echtpaar Engels spreekt.

Ga naar de inhoud