Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten

Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten
Beeld: 123rf

Eigenaren luxe woning op Ibiza zoeken echtpaar om op het huis te letten

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – De eigenaren van een luxe woning op het Balearen eiland Ibiza zijn op zoek naar een echtpaar dat bereid is om er het hele jaar gratis te wonen, op het huis te passen en daarvoor 2.350 euro per maand voor te krijgen. Het is geen vakantie want het echtpaar dient de woning schoon te houden, te verzorgen, te koken en evenementen te begeleiden.

Volgens een oproep op de website Silver Swan Recruitment zoeken de eigenaren van een luxe woning op Ibiza een echtpaar om op het huis te passen, te verzorgen maar ook aanwezig te zijn wanneer de eigenaren er zijn om te koken of om bij evenementen aanwezig te zijn. Het lijkt een droombaan maar het zal zeker ook hard werken zijn.

Daarvoor in de plaats ontvangt het echtpaar een maandsalaris van 2.350 euro (2.000 Britse pond), mogen ze gratis wonen in de luxe villa of in een luxe appartement dichtbij en hebben ze tijd genoeg om van het leven op Ibiza te genieten, aldus de oproep op de website.

Voel jij je dus geroepen en heb je wel zin in deze droombaan op Ibiza, vul dan dit formulier in. Aangezien de tekst in het Engels is en ook de prijzen in Britse ponden staan nemen we aan dat het om eigenaren uit Groot Brittannië gaat waarbij het dus noodzakelijk is dat het echtpaar Engels spreekt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.