Search
menu
Search

Een luxe 3,5 miljoen euro kostende villa op Mallorca te winnen voor slechts 12 euro

Een luxe 3,5 miljoen euro kostende villa op Mallorca te winnen voor slechts 12 euro
Beeld: Omaze / web

Een luxe 3,5 miljoen euro kostende villa op Mallorca te winnen voor slechts 12 euro

Via een Amerikaanse website wordt een luxe villa die een waarde heeft van € 3,5 miljoen voor slechts € 12 per ticket verloot. Naast dat je dus voor een habbekrats eigenaar kunt worden van deze spectaculaire villa op Mallorca, gaat de opbrengst ook nog eens naar een goed doel voor onderzoek naar Alzheimer. De loting eindigt over drie dag op zondag 28 januari 2024 om middernacht. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, en dat is helaas ook zo want je kunt alleen vanuit het Verenigd Koninkrijk deelnemen.

De villa in kwestie bevindt zich in Caimari, een charmant bergdorpje in het noordwesten van Mallorca. De woning beslaat maar liefst vier slaapkamers, een woonkamer met open haard, een overdekt terras, een zwembad en zelfs een paviljoen met rieten dak van waaruit je kunt genieten van het adembenemende uitzicht over de Middellandse Zee en de Sierra de Tramuntana.

De villa is volledig ingericht en beschikt over alle moderne gemakken zoals airconditioning, vloerverwarming, een garage met plek voor vijf auto’s en nog veel meer. Kortom, een waar luxe optrekje waar vakantiegangers alleen maar van kunnen dromen.

Deelname aan de loting

De loting wordt georganiseerd door Omaze, een Amerikaans bedrijf dat fondsen werft voor goede doelen door middel van prijsvragen. In dit geval gaat de volledige opbrengst naar Alzheimer’s Research UK, een organisatie die onderzoek doet naar dementie.

Deelname aan de loting staat open voor alle Britse ingezetenen en kost slechts € 12. Voor dat bedrag maak je kans op de hoofdprijs ter waarde van € 3,5 miljoen, maar ook de andere prijzen zoals een geldbedrag van € 290.000 zijn natuurlijk allesbehalve verkeerd.

Het is niet de eerste keer dat een woning verloot wordt in Spanje, daar hebben ook wij al eens eerder over geschreven. Maar het is wel de eerste keer dat het om deze prachtige woning gaat wat een zeer luxe woning is en een droom voor menig Spanje en Mallorca liefhebber. Jammer dat het alleen voor Britse ingezetenen is, maar misschien ken je wel iemand in het Verenigd Koninkrijk die voor jou mee wil doen aan de loting. Good Luck!

Ga naar de inhoud