Gesloten Camping La Unión in Salou wordt luxe hotel/resort

Gesloten Camping La Unión in Salou wordt luxe hotel/resort
Beeld: Alannia Resorts

Gesloten Camping La Unión in Salou wordt luxe hotel/resort

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Nog niet zo lang geleden besloten de eigenaren van de in het centrum van Salou gelegen camping La Unión om deze te sluiten en alle permanente bewoners (onder protest) weg te sturen. Nu is bekend dat het terrein gekocht is door Alannia Resorts die op de plaats van de oude camping een horizontaal vier sterren hotel/resort wil bouwen.

Alannia Salou gaat 12 miljoen euro investeren in het nieuwe project gelegen aan de Calle Pompeu Fabra in het centrum van Salou. Nadat de camping La Unión definitief haar poorten sloot was er enige twijfel over wat men ging doen met het enorme 25.000 m2 grote terrein zo dicht bij het centrum van de populaire kustplaats.

Uiteindelijk is dus nu bekend dat Allania Resorts een horizontaal (een verdieping) vier sterren hotel/resort gaat bouwen dat al in het eerste halfjaar van 2021 open moet gaan onder de naam Alannia Salou. 

Er moeten 360 kamers/plaatsen komen en het moet een hotel/resort worden dat anders wordt dan de overige hotels in Salou met wellness, spa, animatie en het moet het hele jaar open zijn.

Alannia Resorts heeft op dit moment al drie complexen in Spanje, te weten Alannia Guardamar (Alicante) en Alannia Costa Blanca (Alicante) en Alannia Els Prats (Miami Platja, Tarragona). Alannia Salou moet het vierde luxe resort worden gericht op families en het tweede in de provincie Tarragona.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.