skip to Main Content
Eerste Aldi supermarkt op Ibiza
Aldi

Eerste Aldi supermarkt op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – De Ibiza-gangers, toeristen en natuurlijk de bewoners van het Balearen eiland Ibiza kunnen vanaf 5 april terecht in de eerste en enige Aldi supermarkt op het eiland. Het gaat om de eerste winkel van de Duitse supermarktgigant die buiten het eiland Mallorca gevestigd wordt. Op Mallorca zijn 8 Aldi supermarkten te vinden en op Menorca nog geen.

De nieuwe Aldi van Ibiza zal gelegen zijn aan de Avenida San Josep de sa Talaia 13-15 en zal op 5 april geopend worden. De supermarkt zelf zal een oppervlakte hebben van 1.200 m2 en er zijn 102 parkeerplaatsen. Er worden 22 banen gecreëerd.

Met de opening van de Aldi op Ibiza zijn er 9 supermarkten te vinden op de Balearen eilanden en 290 in heel Spanje maar meer dan 5.000 verdeeld over 9 landen.

Op Mallorca zijn er Aldi winkels in Palmanova, Manacor, Inca, Marratxi, Palma de Mallorca (2), Campos en Magaluf.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken