Eerste Aldi supermarkt op Ibiza

Eerste Aldi supermarkt op Ibiza
Beeld: Aldi

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – De Ibiza-gangers, toeristen en natuurlijk de bewoners van het Balearen eiland Ibiza kunnen vanaf 5 april terecht in de eerste en enige Aldi supermarkt op het eiland. Het gaat om de eerste winkel van de Duitse supermarktgigant die buiten het eiland Mallorca gevestigd wordt. Op Mallorca zijn 8 Aldi supermarkten te vinden en op Menorca nog geen.

De nieuwe Aldi van Ibiza zal gelegen zijn aan de Avenida San Josep de sa Talaia 13-15 en zal op 5 april geopend worden. De supermarkt zelf zal een oppervlakte hebben van 1.200 m2 en er zijn 102 parkeerplaatsen. Er worden 22 banen gecreëerd.

Met de opening van de Aldi op Ibiza zijn er 9 supermarkten te vinden op de Balearen eilanden en 290 in heel Spanje maar meer dan 5.000 verdeeld over 9 landen.

Op Mallorca zijn er Aldi winkels in Palmanova, Manacor, Inca, Marratxi, Palma de Mallorca (2), Campos en Magaluf.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: De Aldi supermarkten in Spanje[/su_note]

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Voor mij geen toegevoegde waarde voor mijn verblijf in Spanje.

Het is me wat, Al di supermarkten overal!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.