Tien campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2023

Tien campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2023
Beeld: Playa Montroig Camping Resort / facebook

Tien campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2023

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Spanje is goed vertegenwoordigd bij de tweede ACSI Awards voor beste campings en publieksfavorieten. Van september 2022 tot en met januari 2023 hebben kampeerders uit Europa weer massaal gestemd op hun favoriete campings. Er kon gestemd worden in acht verschillende categorieën. Bovendien is er per land ook een prijs voor de camping met het hoogste aantal stemmen. In elke categorie is een Spaanse camping dit jaar in de prijzen gevallen.

Dit jaar reikt campingspecialist ACSI voor het tweede jaar de ACSI Awards uit. Met tienduizenden stemmen is het opnieuw een van de meest prestigieuze prijzen in de Europese campingwereld! Kampeerders uit heel Europa konden hun stem uitbrengen via de verschillende websites van ACSI. Deze sites zijn jaarlijks goed voor 60 miljoen pageviews en bevatten informatie over zo’n 9.700 campings. Er kon in ieder land gestemd worden in meerdere categorieën met in totaal 120 winnaars.

Beste camping in Spanje

De winnaar in de categorie ‘beste camping’ is in 2023 in Spanje gewonnen door ‘Playa Montroig Camping Resort’ aan de Costa Dorada, provincie Tarragona in Catalonië. Deze camping biedt de gasten een groot zwembadencomplex en uitstekende voorzieningen. Echt een plek voor kampeerders die wat meer comfort zoeken. De ligging van de camping aan een van de meest exclusieve stranden en dicht bij het pretpark PortAventura en de kustplaatsen Cambrils, Salou en de steden Tarragona en Reus maakt het een geliefde vakantieplek. De kampeerplaatsen, ruim en groen, zijn verdeeld over verschillende zones. Zo kun je direct aan het strand staan, in het gezellige, levendige hart van de camping of aan de rustigere buitenkanten. 

Tien winnaars en Spanje

Hieronder een overzicht van alle tien winnende campings in Spanje (met links naar de Nederlandstalige website van de camping, indien aanwezig):

Een overzicht van alle winnaars van een ACSI Award is HIER te vinden. 

Ga naar de inhoud