Cristiano Ronaldo betaalt de schade terug na een ongeluk met zijn Bugatti Veyron

Cristiano Ronaldo betaalt de schade terug na een ongeluk met zijn Bugatti Veyron
Beeld: @cristiano / instagram

Cristiano Ronaldo betaalt de schade terug na een ongeluk met zijn Bugatti Veyron

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Afgelopen maandag was geen beste dag voor de ex-sterspeler van Real Madrid Cristiano Ronaldo. Een van zijn medewerkers botste door nog onbekende reden tegen een muur met een van Ronaldo’s peperdure wagens, een 2,1 miljoen euro kostende Bugatti. De voetballer beslist nu de schade integraal te vergoeden.

Het zal je maar overkomen. Je rijdt met de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse van Cristiano Ronaldo rond, wanneer je domweg tegen een muur botst. Prijskaartje van de wagen? Maar liefst 2,1 miljoen euro. Het overkwam een van de medewerkers van Ronaldo afgelopen maandag op Mallorca, in de Bunyola wijk om precies te zijn. Ronaldo was er om van zijn vakantie te genieten.

Gelukkig vielen er geen persoonlijke slachtoffers, maar de schade aan het huis waar de Bugatti tegenaan reed is wel niet te onderschatten. “Van de klap werd mijn waterteller uit de muur gerukt”, vertelt de eigenaar. “Sindsdien kan ik niet in mijn eigen huis leven. Ook de deur vloog de lucht in en er vielen twee betonnen pilaren om.” De man stond ook angst uit omwille van zijn hond, die normaal op hem wacht precies waar de auto het huis in reed.

“Ik dacht dat ze hem gedood hadden. Toen ik binnenkwam zat hij gelukkig ver van de ingang te beven.”, vertelde de man nog, die Ronaldo in zijn luxe verblijf bezocht om om meer uitleg te vragen.

“Ik moest lang wachten vooraleer men de deur opendeed, maar toen werd ik ontvangen door een erg vriendelijke man en vrouw”. In naam van Ronaldo beloofden ze me dat alles zou worden vergoed. De man zal dus gewoon zijn verzekering inlichten, en als Ronaldo zijn woord houdt, komt het voor hem alvast goed. Wat er met de medewerker en de Bugatti gebeurde, blijft echter onduidelijk.

Ga naar de inhoud