Nederlandse baby van verdrinkingsdood gered op Mallorca

Nederlandse baby van verdrinkingsdood gered op Mallorca
Beeld: Voorbeeldfoto / Pixabay

PALMA – Een toerist heeft in een hotel in Palma op Mallorca een 19 maanden jonge baby van een verdrinkingsdood weten te redden. Nadat deze man de baby uit het water had gehaald, voerde de moeder een succesvolle hartmassage uit. De baby werd naar het ziekenhuis vervoerd maar is buiten levensgevaar.

Zoals de lokale krant schrijft wist de baby aan de aandacht van zijn ouders te ontkomen omdat vader en moeder bij het zwembad bij een hotel in de stad Palma op Mallorca in slaap waren gevallen. Een oplettende toerist zag echter dat de 19 maanden jonge baby in het zwembad terecht kwam en kon het jonge kind snel uit het water halen terwijl de partner van deze persoon de ouders al schreeuwend waarschuwde.

Ondertussen was de Nederlandse moeder wakker geworden en kon zij verder gaan met een hartmassage nadat haar baby uit het zwembad was gehaald, net zolang totdat de ambulance kwam en het personeel het van haar overnam. De baby werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze inmiddels buiten levensgevaar is.

Het voorval deed zich zaterdagmorgen rond 9.30 uur voor in een hotel in de calle Margaluz straat in Palma op het Balearen eiland Mallorca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

9
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Ferwerda

Geen hoop meer voor de mensheid .In slaap vallen, my god :vrouw wordt man , man blijft man.

Mimie

Hola, onoplettendheid kan dodelijk zijn, vooral bij zo’n jong kind dat heel snel, niet bang en actief is.

riabezemer@gmail.com

Misschien waren deze mensen wel gewoon heel moe. Misschien hadden ze weinig geslapen omdat ze met hun kindje in de weer waren geweest s’nacht. Het is weer heerlijk oordelen over anderen. Denk dat die arme mensen zich ook de blubber zijn geschrokken. Jullie hebben zeker allemaal kinderen gehad die de hele nacht doorsliepen. En waren nooit moe. Praat het heus niet goed. Maar go, wat staan we weer voiraan met onze meningen. Pfft

janentonny2011@live.nl

Ja zal weer met de telefoon in de handen hebben gezeten zie het zoveel keer dat dit gebeurd letten niet op eigen kinderen

Kim

Misschien moet je eerst het artikel eens goed lezen, voordat je oordeelt. Er staat namelijk duidelijk dat de ouders in slaap zijn gevallen. En als je zelf jonge kinderen hebt gehad, kun je je voorstellen dat je kind je soms nachtenlang wakker kan houden. Niemand laat zijn kind bewust alleen nabij het zwembad. Beetje meer begrip voor elkaar aub.

mienivanbaardewijk@hotmail.com

Welterusten……………….slaap zacht

Wim

Sommige mensen moeten gewoon geen kinderen krijgen, ze zijn het niet waard.

Anneke

Om 09:30 uur, ‘s ochtends, val je allebei in slaap??

Johanna

Dit is verschrikkelijk, wat voor ouders zijn dit. Totaal geen verantwoording voor je eigen kind. Die andere ménsen hebben gewéldig gedaan voor deze baby. De ouders van de baby mag deze mensen wel heeeeel dankbaar zijn voor deze redding van hun kind.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.