Nederlandse baby van verdrinkingsdood gered op Mallorca

Nederlandse baby van verdrinkingsdood gered op Mallorca
Beeld: Voorbeeldfoto / Pixabay

PALMA – Een toerist heeft in een hotel in Palma op Mallorca een 19 maanden jonge baby van een verdrinkingsdood weten te redden. Nadat deze man de baby uit het water had gehaald, voerde de moeder een succesvolle hartmassage uit. De baby werd naar het ziekenhuis vervoerd maar is buiten levensgevaar.

Zoals de lokale krant schrijft wist de baby aan de aandacht van zijn ouders te ontkomen omdat vader en moeder bij het zwembad bij een hotel in de stad Palma op Mallorca in slaap waren gevallen. Een oplettende toerist zag echter dat de 19 maanden jonge baby in het zwembad terecht kwam en kon het jonge kind snel uit het water halen terwijl de partner van deze persoon de ouders al schreeuwend waarschuwde.

Ondertussen was de Nederlandse moeder wakker geworden en kon zij verder gaan met een hartmassage nadat haar baby uit het zwembad was gehaald, net zolang totdat de ambulance kwam en het personeel het van haar overnam. De baby werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze inmiddels buiten levensgevaar is.

Het voorval deed zich zaterdagmorgen rond 9.30 uur voor in een hotel in de calle Margaluz straat in Palma op het Balearen eiland Mallorca.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Geen hoop meer voor de mensheid .In slaap vallen, my god :vrouw wordt man , man blijft man.

Hola, onoplettendheid kan dodelijk zijn, vooral bij zo’n jong kind dat heel snel, niet bang en actief is.

Misschien waren deze mensen wel gewoon heel moe. Misschien hadden ze weinig geslapen omdat ze met hun kindje in de weer waren geweest s’nacht. Het is weer heerlijk oordelen over anderen. Denk dat die arme mensen zich ook de blubber zijn geschrokken. Jullie hebben zeker allemaal kinderen gehad die de hele nacht doorsliepen. En waren nooit moe. Praat het heus niet goed. Maar go, wat staan we weer voiraan met onze meningen. Pfft

Ja zal weer met de telefoon in de handen hebben gezeten zie het zoveel keer dat dit gebeurd letten niet op eigen kinderen

Misschien moet je eerst het artikel eens goed lezen, voordat je oordeelt. Er staat namelijk duidelijk dat de ouders in slaap zijn gevallen. En als je zelf jonge kinderen hebt gehad, kun je je voorstellen dat je kind je soms nachtenlang wakker kan houden. Niemand laat zijn kind bewust alleen nabij het zwembad. Beetje meer begrip voor elkaar aub.

Welterusten……………….slaap zacht

Sommige mensen moeten gewoon geen kinderen krijgen, ze zijn het niet waard.

Om 09:30 uur, ‘s ochtends, val je allebei in slaap??

Dit is verschrikkelijk, wat voor ouders zijn dit. Totaal geen verantwoording voor je eigen kind. Die andere ménsen hebben gewéldig gedaan voor deze baby. De ouders van de baby mag deze mensen wel heeeeel dankbaar zijn voor deze redding van hun kind.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.