skip to Main Content
Nederlandse baby van verdrinkingsdood gered op Mallorca
Voorbeeldfoto / Pixabay

Nederlandse baby van verdrinkingsdood gered op Mallorca

PALMA – Een toerist heeft in een hotel in Palma op Mallorca een 19 maanden jonge baby van een verdrinkingsdood weten te redden. Nadat deze man de baby uit het water had gehaald, voerde de moeder een succesvolle hartmassage uit. De baby werd naar het ziekenhuis vervoerd maar is buiten levensgevaar.

Zoals de lokale krant schrijft wist de baby aan de aandacht van zijn ouders te ontkomen omdat vader en moeder bij het zwembad bij een hotel in de stad Palma op Mallorca in slaap waren gevallen. Een oplettende toerist zag echter dat de 19 maanden jonge baby in het zwembad terecht kwam en kon het jonge kind snel uit het water halen terwijl de partner van deze persoon de ouders al schreeuwend waarschuwde.

Ondertussen was de Nederlandse moeder wakker geworden en kon zij verder gaan met een hartmassage nadat haar baby uit het zwembad was gehaald, net zolang totdat de ambulance kwam en het personeel het van haar overnam. De baby werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze inmiddels buiten levensgevaar is.

Het voorval deed zich zaterdagmorgen rond 9.30 uur voor in een hotel in de calle Margaluz straat in Palma op het Balearen eiland Mallorca.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
  1. Misschien waren deze mensen wel gewoon heel moe. Misschien hadden ze weinig geslapen omdat ze met hun kindje in de weer waren geweest s’nacht. Het is weer heerlijk oordelen over anderen. Denk dat die arme mensen zich ook de blubber zijn geschrokken. Jullie hebben zeker allemaal kinderen gehad die de hele nacht doorsliepen. En waren nooit moe. Praat het heus niet goed. Maar go, wat staan we weer voiraan met onze meningen. Pfft

  2. Ja zal weer met de telefoon in de handen hebben gezeten zie het zoveel keer dat dit gebeurd letten niet op eigen kinderen

    1. Misschien moet je eerst het artikel eens goed lezen, voordat je oordeelt. Er staat namelijk duidelijk dat de ouders in slaap zijn gevallen. En als je zelf jonge kinderen hebt gehad, kun je je voorstellen dat je kind je soms nachtenlang wakker kan houden. Niemand laat zijn kind bewust alleen nabij het zwembad. Beetje meer begrip voor elkaar aub.

    1. Dit is verschrikkelijk, wat voor ouders zijn dit. Totaal geen verantwoording voor je eigen kind. Die andere ménsen hebben gewéldig gedaan voor deze baby. De ouders van de baby mag deze mensen wel heeeeel dankbaar zijn voor deze redding van hun kind.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken