Search
menu
Search

Nieuwe IKEA catalogus 2021 uitgebracht in Spanje

Nieuwe IKEA catalogus 2021 uit in Spanje
Beeld: IKEA.es

Nieuwe IKEA catalogus 2021 uitgebracht in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Voor de IKEA-fans is het eindelijk zover, onder het genot van een ‘cafe con leche’ en een stroopwafel (of sangria en tapas) kan men sonds 24 augustus de nieuwe brochure 2021 van IKEA bekijken. IKEA Spanje heeft op maandag haar catalogus uitgebracht voor het komende jaar waarbij meer dan 6 miljoen exemplaren in diverse in Spanje gesproken talen zijn gedrukt. In tegenstelling tot Nederland zal dat in Spanje (en ook België) nog worden gedaan als papieren versie in plaats van alleen de digitale catalogus (e-book versie).

IKEA is sinds 1996 aanwezig in Spanje en is steeds bekender aan het worden. Langzaamaan beginnen de Spaanse huishoudens nu ook hun woningen in te richten met de bekende IKEA meubels en accessoires. Zeker tijdens de crisisjaren wist IKEA de Spanjaarden met prijsverlagingen te bereiken en uiteraard kwamen ook de buitenlanders massaal op de IKEA vestigingen af.

Voor IKEA begint nu echter een nieuw jaar met een nieuwe brochure waarvan er meer dan 6 miljoen werden gedrukt in het Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Engels. Normaal gesproken ligt in de steden waar een IKEA vestiging te vinden is de nieuwe brochure in de brievenbus maar vanwege ce corona-crisis zal dat dit jaar niet het geval zijn. De gedrukte versie van de catalogus zal wel in de winkels te vinden zijn.

BEKIJK hieronder de online catalogus 2021

Wist je dat de IKEA brochure een van de meest gedrukte brochures ter wereld is? Er worden jaarlijks maar liefst 124 miljoen exemplaren van een en dezelfde gids gedrukt in 70 verschillende versies (aangepast aan de landen) in 54 landen en in 38 talen.

KLIK HIER voor de link naar de online catalogus.

Ga naar de inhoud