Camino de Santiago speelt hoofdrol in ‘The Blair Witch’ achtige thriller

Oeps ... foto ontbreekt!

Camino de Santiago speelt hoofdrol in ‘The Blair Witch’ achtige thriller

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTIAGO DE COMPOSTELA – De telecomprovider Orange heeft aangekondigd dat ze samen met de Spaanse producent 100 Balas een serie gaat opnemen met als hoofdrol de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela in Galicië. Het moet een spannende thriller worden die in dezelfde stijl als de in 1999 gemaakte ‘The Blair Witch Project’ wordt opgenomen.

De serie vertelt het verhaal van de verdwijning van een groep jongeren die de Camino de Santiago loopt. Hun smartphones worden gevonden en aan de hand van deze telefoons wordt het verhaal verteld door de opgenomen video’s te laten zien.

Op 26 september zal deze nieuwe serie gecreëerd door José A/ Perez Lopez gepresenteerd worden tijdens het Serielizados Fest in Barcelona. Het wordt voor het Franse bedrijf Orange de eerste Spaanse serie en ook nog eens de eerste thriller die op een originele manier wordt opgenomen in 4K.

De serie zal in principe exclusief bij Orange te zien zijn, voor de klanten van Orange TV maar men sluit niet uit dat de serie bij een succes verkocht zal worden aan andere kanalen waaronder wellicht wel Netflix.

Ga naar de inhoud