Man laat kind vier uur achter in auto om naar een sexclub te gaan in Madrid

Man laat kind vier uur achter in auto om naar een sexclub te gaan in Madrid
Beeld: Canva

Man laat kind vier uur achter in auto om naar een sexclub te gaan in Madrid

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Een patrouille van de nationale politie vond een kind van drie jaar in een geparkeerde auto Na onderzoek bleek dat het niet de eerste keer was dat de vader zijn kind alleen achterliet in zijn auto. En dat alles zodat de man bij een sexclub naar binnen kon gaan.

De twee agenten waren hun ronde aan het maken op donderdagnacht in San Blas, een wijk in Madrid, toen ze een kind alleen in een auto zagen. Ze tikten op het raam en begroetten het kind en probeerden de deur van de copiloot te openen, waar het kind zat. Verrassend genoeg was de auto niet op slot. ‘Waar zijn je ouders?’ en ‘Met wie ben je?’ vroeg één van de agenten aan het kind. Het kind van drie jaar wees naar een club die precies voor de auto was, aan de overkant van de straat. Het was een sexclub waar de man al vier uur geleden was binnengegaan. 

De agenten gebruikten het nummerbord van de auto om de moeder van het kind te vinden en het kind naar haar te brengen, maar het verhaal eindigt daar niet. Toen hij zich bewust werd van de aanwezigheid van de agenten in het gebouw, probeerde hij te vluchten door de achterdeur, de nooddeur van het gebouw. Op dat moment kon hij worden onderschept en aangehouden door de agenten, die door middel van de beveiligingscamera’s ontdekten dat de man al om ongeveer half negen de club was binnengekomen. 

De kleine twijfelde niet toen hij de plek moest aanwijzen waar zijn vader was. Er is een deur waarboven in lichtgevende letters ‘Discoteca’ staat, met de kamers gesitueerd op de bovenverdieping. Naast de letters bevindt zich het silhouet van een vrouw met een sensueel postuur. Het was niet de eerste keer dat het kind in deze wijk was, want, zo ontdekten de agenten bij het ondervragen van enkele werknemers van het etablissement, de vader had de kleine al meerdere keren achtergelaten in de auto bij het bezoeken van het bordeel. De gearresteerde Spanjaard van 37 jaar was een vaste klant van de club. De club meldt op de website dat er stripteases zijn van dinsdag tot zaterdag. 

De club is gelegen op een afgelegen terrein, omringd door lege velden die dienen als parkeerterreinen. ‘Het feit dat de deur van de auto niet op slot was verhoogt de gevaren waaraan de kleine was blootgesteld, want hij had uit de auto kunnen ontsnappen en op een plek kunnen komen waar auto’s rondrijden..’ aldus bronnen van de politie. De man is aangehouden voor het delict van het tijdelijk in de steek laten van een minderjarige.

Ga naar de inhoud