Priester in Málaga gearresteerd voor seksueel misbruik verdoofde vrouwen

Priester in Málaga gearresteerd voor seksueel misbruik verdoofde vrouwen
Beeld: @policia / X

Priester in Málaga gearresteerd voor seksueel misbruik verdoofde vrouwen

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Nationale Politie heeft in Vélez-Málaga een priester gearresteerd die ervan wordt verdacht meerdere vrouwen te hebben verdoofd, seksueel te hebben misbruikt en daarvan opnames te hebben gemaakt. De politie werd hiervan in augustus op de hoogte gebracht door een vrouw die beweert zijn huidige partner te zijn en in huis een harde schijf vond met daarop foto’s en video’s van de aanrandingen.

Op het beeldmateriaal zijn verschillende halfnaakte vrouwen, slapend of onder invloed van een kalmerend middel, te zien met wie de verdachte man allerlei soorten seksuele handelingen uitvoerde. Na analyse van het materiaal hebben onderzoekers vijf slachtoffers kunnen identificeren die verklaarden niet op de hoogte te zijn van het bestaan ​​van de opnames en zich er niet bewust van zijn slachtoffer te zijn geweest van enig misdrijf van seksuele aard.

De agenten kwamen erachter dat de aanrandingen voortdurend in verschillende jaren en locaties plaats hebben gevonden. Dat gebeurde tijdens uitstapjes van groepen vrienden, onder wie de gearresteerde priester. Deze zou de slachtoffers hebben voorzien van een soort substantie waardoor hij ongestoord kon doen met de vrouwen wat hij wilde, zonder dat ze zich daarvan bewust waren na afloop.

De politie sluit niet uit dat er meer slachtoffers zijn in plaatsen waar de gearresteerde heeft gewoond zoals Melilla, Málaga Córdoba, dus gaan ze door met het analyseren van het materiaal dat na de arrestatie in zijn huidige woning in Vélez-Málaga in beslag is genomen.

Ga naar de inhoud