Nieuw Nederlands Businesscentrum geopend in La Nucia aan de Costa Blanca

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuw Nederlands Businesscentrum geopend in La Nucia aan de Costa Blanca

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Dat er veel Nederlanders en Belgen woonachtig zijn in de provincie Alicante en dan met name aan de Costa Blanca is waarschijnlijk wel bekend maar naast inwoners zijn er ook veel bedrijven van Nederlanders en Belgen te vinden. Veel van deze bedrijven zijn al aangesloten bij verschillende verenigingen die regelmatig bijeenkomen maar sinds 13 oktober is het ook mogelijk om samen te komen in een centrum gelegen in de gemeente La Nucia.

Het nieuwe Nederlands Business Center (NBC) is er voor Nederlanders en Belgen die aan de Costa Blanca en in de provincie Alicante een bedrijf hebben of voor die inwoners van de regio die professionele hulp in eigen taal nodig hebben. In het 600 m2 grote centrum is plaats voor 8 tot 10 kantoren die door middel van flexplekken een mogelijkheid hebben om gebruik te maken van het gebouw. Naast diverse kantoren beschikt het centrum ook over gemeenschappelijke vergaderruimtes waar ruimte is voor zo’n 70 personen.

Het project is vrij uniek te noemen omdat dit het enige businesscentrum is met Nederlandse en Belgische bedrijven buiten deze twee landen. Alle bedrijven die zich in het centrum vestigen zijn volledig tweetalig (Spaanse en Nederlands) en zijn specialist op hun vakgebied met jarenlange ervaring in de Spaanse fiscaliteit, wetgeving of ander vakgebied en kennen Spanje als geen ander. Alle bedrijven die zich in het centrum vestigen zijn bovendien écht gespecialiseerd in hun bedrijfstak. Zo kan iedere Nederlander of Belg er op vertrouwen dat hij voor de kwesties waarover hij advies wil hebben in goede handen is. Daar waar noodzakelijk kunnen verschillende specialisten samen een gecoördineerd advies geven, waardoor de cliënt weet dat de oplossing van zijn probleem altijd binnen het business centrum te vinden is. Samenwerking tussen de aangesloten bedrijven is de kracht van de advisering!

Het Nederlands Business Centrum is gelegen aan de Calle Benlliure 2 in de wijk Puerta de Hierro in de gemeente La Nucia, provincie Alicante. Het gebouw zelfs ligt in een rustige maar makkelijk te bereiken woonwijk en is te vinden achter de Aldi supermarkt. Het centrum werd op vrijdag 13 oktober feestelijk geopend met honderden aanwezigen waaronder de Nederlandse ambassadeur in Spanje, Matthijs van Bonzel.

Foto: NBC (website)

Ga naar de inhoud