Agressie en vechtpartij na diefstal in Mercadona (video)

Oeps ... foto ontbreekt!

Agressie en vechtpartij na diefstal in Mercadona (video)

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Wat een gewonde diefstal en de ontdekking daarvan had moeten worden in de Mercadona supermarkt in Cerdanyola del Vallès (Barcelona) groeide uit tot een duw, trek en sla partij tussen de winkeldieven en personeel van de supermarkt. Het geheel werd op video vastgelegd waarop te zien is dat de vrouwen in de kinderwagen allerlei artikelen mee wilden nemen.

Een vrouw probeerde samen met haar dochter en kleinkind een Mercadona supermarkt in de provincie Barcelona te verlaten maar personeel had door dat er iets niet klopte. Dat bleek ook waar te zijn want de vrouwen hadden allerlei artikelen verstopt in de kinderwagen waar een klein kind in zat.

De onderstaande video van het tafereel werd opgenomen door een andere klant van de supermarkt en werd op Twitter geplaatst. Op die video is te zien hoe de winkeldieven allerlei producten uit de kinderwagen, waar een klein kind in zat, halen en op de grond gooien. Daaronder bevinden zich flessen alcoholische drank, vers gesneden Spaanse ham en diepvries langostinos, nu niet bepaald eerste levensbehoeften maar meer luxe producten.

Het personeel staat erop dat de vrouwen alles uit de kinderwagen halen waarna een duw, trek en sla partij ontstaat tussen de oudere vrouw en personeel van de supermarkt met de dochter die probeert de zaak te sussen terwijl haar jonge kind alles meemaakt vanuit de kinderwagen.

Terwijl een van de werknemers de politie belt probeert de oudere vrouw de telefoon af te pakken waarna het drietal probeert de winkel uit te lopen voordat de politie ter plaatse is. Uiteindelijk lukt ze dat ook nadat ze meerdere personeelsleden hadden aangevallen die hen tegen probeerden te houden.

Ga naar de inhoud