Agressie en vechtpartij na diefstal in Mercadona (video)

Agressie en vechtpartij na diefstal in Mercadona (video)
Beeld: Twitter

BARCELONA – Wat een gewonde diefstal en de ontdekking daarvan had moeten worden in de Mercadona supermarkt in Cerdanyola del Vallès (Barcelona) groeide uit tot een duw, trek en sla partij tussen de winkeldieven en personeel van de supermarkt. Het geheel werd op video vastgelegd waarop te zien is dat de vrouwen in de kinderwagen allerlei artikelen mee wilden nemen.

Een vrouw probeerde samen met haar dochter en kleinkind een Mercadona supermarkt in de provincie Barcelona te verlaten maar personeel had door dat er iets niet klopte. Dat bleek ook waar te zijn want de vrouwen hadden allerlei artikelen verstopt in de kinderwagen waar een klein kind in zat.

De onderstaande video van het tafereel werd opgenomen door een andere klant van de supermarkt en werd op Twitter geplaatst. Op die video is te zien hoe de winkeldieven allerlei producten uit de kinderwagen, waar een klein kind in zat, halen en op de grond gooien. Daaronder bevinden zich flessen alcoholische drank, vers gesneden Spaanse ham en diepvries langostinos, nu niet bepaald eerste levensbehoeften maar meer luxe producten.

Het personeel staat erop dat de vrouwen alles uit de kinderwagen halen waarna een duw, trek en sla partij ontstaat tussen de oudere vrouw en personeel van de supermarkt met de dochter die probeert de zaak te sussen terwijl haar jonge kind alles meemaakt vanuit de kinderwagen.

Terwijl een van de werknemers de politie belt probeert de oudere vrouw de telefoon af te pakken waarna het drietal probeert de winkel uit te lopen voordat de politie ter plaatse is. Uiteindelijk lukt ze dat ook nadat ze meerdere personeelsleden hadden aangevallen die hen tegen probeerden te houden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

13
Reageer op dit artikel

9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Anoniem

amai, wat zijn dat voor twee crapuleuze wijven ! Die hebben dat nog gedaan, zeker die moeder, die verdient een goed pak rammel

Dick

Als je deze gratis nieuwsbrief leest dan neem je de redactionele vaardigheden op de koop toe. Het is echter belachelijk zoals een stelletje minkukels losgaat op martin-anoniem die een positieve bijdrage aan de leesbaarheid van deze nieuwsbrief aanbiedt. En dan hun taalgebruik… wat een niveau. Solidariteit met de redactie is prachtig, maar ik vermoed dat die niet op dit soort armoedige bijval zit te wachten.

pieter

martin-anoniem: als ik zo zever zou verkopen zou ik ook anoniem willen reageren

Piet Paëlla

Martin-anoniem, mijn aanbod blijft om jou een draai om je oren te geven vanwege dit nep-kak-commentaar, op deze portaal is de NL-taal niet relevant, het gaat om Spanje, dus hou dit soort onzinnige commentaren voortaan binnen je eigen poppenkast-vereniging….

maclaren0@gmail.com

dit ga ik zeker niet goed praten maar één ding weet ik wel zelfs het winkel personeel mag je niet aanraken zo dus ook niet tegenhouden dit is werk voor de politie en niet winkel personeel het enig wat het personeel kan en mag doen is je uitgang blokkeren

Sabine

Volgens mij ging het winkelpersoneel zich verdedigen en kwamen hun collega’s te hulp. Dat moet kunnen.

Martin

Dat heet een burgerarrest. De uitgang blokkeren is ook tegenhouden…

AndereEls

Wat een walgelijk stel wijven! Dat arme kind, wat zal daar van terecht gaan komen? Petje af voor het personeel!

Juan74

Zo die vrouw zeg, het gore lef.
Die mept en doet en dreigt, als ze die vinden, kan ze toch aardig wat aanklachten aan de kont krijgen en veroordeeld worden ook.
Vind dat de Mercadona mensen nog erg rustig blijven en niets terug doen, je moet je maar zo kunnen beheersen. Denk niet dat ik dat zou kunnen, ik had die kenau in de houdgreep genomen en gewacht op de politie.

Martin.

Was mijn eerste reactie ook Juan74
Als je het risico neemt én gepakt wordt…moet je maar op de blaren zitten en de straf aanvaarden zeg ik altijd

Elwemo

“Het is geen kritiek” zegt het mannetje.
Wel gelézen waar het artikel over gaat of kick je alleen op taalvouten.
Zieliger moet je ze echt gaan zoeken!

martin-anoniem

Mijn aanbod staat nog steeds om de tekst nog even door te nemen op verkeerde woorden (bijv. gewonde in plaats van gewone), het gebruik van leestekens en de zinsbouw. Het is geen kritiek, ik vind dat we trots moeten zijn op de Nederlandse taal.

shadow

beetje dubbelzinnig om te gaan klagen over de nederlandse spelling en punten en dan zeggen het is geen kritiek is je had ook kunnen zeggen wat een moed van die medewerkers dat ze die mensen de boefjes proberen tegen te houden kunnen ze in nederland nog wat van leren en mooi he me hele verhaal zonder punten en leestekens suc6 ermee

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.