Hoe kun je tot 40 eurocent per liter korting krijgen bij het tanken in Spanje

Hoe kun je tot 40 eurocent per liter korting krijgen bij het tanken in Spanje
Beeld: via canva.com & Waylet

Hoe kun je tot 40 eurocent per liter korting krijgen bij het tanken in Spanje

Dit artikel is 6 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De benzine- en dieselprijzen stijgen en dalen, maar over het algemeen is het tanken net zoals in andere landen duurder geworden in Spanje. De regering heeft al eens gedurende maanden 0,20 euro per liter korting gegeven, maar Repsol gaat in Spanje een stapje verder. Als je betaalt met hun smartphone-app, kun je tot wel 0,40 euro per liter korting krijgen.

Via de smartphone-app Waylet kun je alleen bij de Repsol tankstations korting krijgen. Repsol biedt een maximale korting van 0,40 euro per liter brandstof. Om deze korting te krijgen, moet je bij Repsol ook andere commerciële producten zoals gas of elektriciteit hebben afgesloten. Iedereen kan echter ook een minimum van 0,10 cent per liter besparen met de Waylet-app of 6% op de oplaadkosten van elektrische voertuigen.

Wie tussen 0,10 en 0,40 euro per liter benzine of diesel wil besparen bij Repsol, moet de gratis Waylet-app op zijn mobiele telefoon installeren. Met deze app is het mogelijk om saldo te sparen bij het tanken en dit te gebruiken voor latere aankopen of kortingen op de elektriciteits- of gasrekening. Hier zijn de stappen om Waylet te gebruiken:

Stappen om Waylet te gebruiken:

  • Download Waylet op je telefoon
  • Registreer je persoonlijke gegevens en een creditcardnummer
  • Vul je tank
  • Open de app en selecteer het tankstation
  • Kies voor betaling aan de pomp of aan de kassa
  • Tik op het beschikbare saldo of de kortingsbon (indien je die hebt)
  • Tik op de betaalkaart
  • Scan de QR-code die verschijnt
  • Bevestig de transactie

Hoe krijg je 0,40 euro korting?

Met de Waylet-app op je telefoon kun je bij de benzinestations van Repsol 0,10 euro per liter besparen. Als je ook klant bent van de elektriciteit van Repsol, is de korting 0,20 euro per liter. Dit bedrag stijgt tot 0,30 euro per liter als je ook klant bent van gas en een service voor assistentie of onderhoud. Klanten van elektriciteit, gas, een service en die ook klant zijn van zonne-energie van het bedrijf, krijgen 0,40 euro per liter korting.

De meeste Wyalet-app gebruikers zullen echter van de app gebruikmaken om 0,10 euro per liter korting te krijgen. Dat is weliswaar minder dan de 0,40 euro per liter, maar nog steeds een mooie meevaller bij het tanken.

Ga naar de inhoud