Gemeente van bergdorp in Huesca zoekt uitbater bar-restaurant

Gemeente van bergdorp in Huesca zoekt uitbater bar-restaurant
Beeld: Bar-Restaurante Nestuy / Facebook

Gemeente van bergdorp in Huesca zoekt uitbater bar-restaurant

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

HUESCA – De gemeente Montanuy zoekt voor het bergdorp Aneto in de provincie Huesca met spoed een uitbater voor de bar-restaurant van het dorp die dienst doet als verzamelpunt voor de inwoners en bezoekers van het dorp en omgeving. De huidige uitbater gaat met pensioen en als er geen plaatsvervanger wordt gevonden moet de bar van het dorp dicht.

Op 18 november heeft men in de gemeente Montanuy de zoektocht naar een nieuwe uitbater voor de lokale bar in Aneto goedgekeurd. De gemeente Montanuy bestaat uit 17 kleinere dorpen waaronder Aneto waar slechts 20 mensen wonen. Omdat er geen private investeerder was voor een bar heeft de gemeente een bar geopend die nu een nieuwe uitbater zoekt.

In het dorp Aneta is één bar-restaurant te vinden, Nestuy, (Facebook-pagina) die niet alleen dienst doet als verzamelpunt voor de inwoners uit het dorp zelf en uit de omgeving maar ook als toeristisch verzamelpunt. Aneta ligt namelijk strategisch bij de ingang van het natuurpark Parque Natural de Posets-Maladeta en niet ver weg van de drukke N-230 weg tussen de Valle d’Aran en lleida en ontvangt naast wandelaars en natuurliefhebbers ook jagers, mountain bikers en paddestoelen-zoekers.

De nieuwe uitbater krijgt voor 180 euro per maand (+21% btw/IVA) niet de alleen de beschikking over de bar en restaurant maar krijgt ook een appartement om te wonen. Er wordt gezocht naar geschikte kandidaten die moeten voldoen aan bepaalde eisen die HIER te lezen zijn (of in deze PDF). 

De bar moet dagelijks open zijn en moet minimaal een dagmenu (menu del día), gecombineerde gerechten (platos combinados) en broodjes (bocadillos) aanbieden. De bar bestaat uit een gezamenlijke ruimte die dienst doet als bar en daarnaast een restaurant gedeelte met een keuken en diverse andere ruimtes.

Aanmelden of solliciteren voor de functie als uitbater van Bar-restaurant Nestuy kan via de website van de gemeente Montanuy. Dat is mogelijk tot 9 december waarna tussen de kandidaten gezocht wordt naar de nieuwe uitbater.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.