Spaanse kerstgroet van Nederlandse Koninklijke familie

Oeps ... foto ontbreekt!

Spaanse kerstgroet van Nederlandse Koninklijke familie

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SEVILLA – Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane hebben dit jaar gekozen voor een Spaanse kerstgroet in flamenco stijl. In de tekst bij de officieel vrijgegeven foto staat geschreven ‘Sevilla 2019. 20 jaar later’ wat slaat op het jaar 1999 toen Willem-Alexander (WA) en Máxima elkaar leerden kennen tijdens de Feria de Abril in Sevilla.

Het is de RVD die op 24 december de officiële staatsfoto plaatste op de sociale media zoals Instagram, Twitter en Facebook. Het is niet voor het eerst dat de Koninklijke familie op foto’s die door Spaanse fotografen werden gemaakt in het openbaar in Spanje verschenen maar dit is de officiële foto van de Nederlandse Koninklijke familie.

‘Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2020. Merry Christmas and a healthy and prosperous new year. Feliz Navidad y un próspero Año Nuevo. Folle lok en seine yn it nije jier. Un pasku yen di bendishon i un próspero aña nobo. (Sevilla 2019. 20 jaar later – 20 years later) – WA en Máxima’ staat als bericht bij o.a. de Instagram post.

De foto is zeer Spaans getint want Máxima staat samen met haar dochters Amalia, Alexia en Ariane afgebeeld in kleurrijke flamenco jurken terwijl ‘Guillermo’ in een pak achter de belangrijkste vrouwen in zijn leven staat. 

https://www.instagram.com/p/B6cw3ShHhSY/?utm_source=ig_embed

Het wachten is nu op de Spaanse Koninklijke familie die traditionele Nederlandse kleding aandoet of op klompen te zien is op hun jaarlijkse kerstgroet foto 😉 Dit jaar kozen ‘rey’ Felipe VI, Koningin ‘reina consorte’ Letizia en hun dochters ‘princesa de Asturias’ Leonor en ‘la infanta de España’ Sofía voor een kerstgroet vanaf een balkon in een traditionele woning in Asturië.

f712bf4d82abbc9654a65c1475b4cee6
Felicitación de Navidad de Sus Majestades los Reyes. Fotografía de Sus Majestades los Reyes, Su Alteza Real la Princesa de Asturias y Su Alteza Real la Infanta Doña Sofía
Ga naar de inhoud