Nieuw seizoen B&B Vol liefde met twee Nederlandse B&B-eigenaren in Spanje

Tweede seizoen B&B Vol liefde met twee Spaanse B&B-eigenaren in Spanje
Beeld: RTL4

Nieuw seizoen B&B Vol liefde met twee Nederlandse B&B-eigenaren in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Vrijdag 24 december heeft de Nederlandse zender RTL4 de elf kandidaten aan het populaire datingprogramma B&B Vol liefde gepresenteerd. In die lijst staan ook twee B&B-eigenaren in Spanje die de liefde zoeken. Ben jij single en zie je wel wat zitten in een dating-avontuur met een Bed and Breakfast eigenaar of eigenaresse, dan kun je jezelf vanaf nu aanmelden voor het succesvolle tv-programma.

Naast B&B-eigenaren in Oostenrijk (48-jarige Astrid), Italië (54-jarige Hans), Madeira (67-jarige Ted, Frankrijk (48-jarige Natasja en 59-jarige Hans), Portugal (30-jarige Martijn en 50-jarige Richard), Marokko (54-jarige Mireille), Ierland (62-jarige Herman) zijn er ook twee B&B-eigenaren in Spanje die de liefde zoeken via het tv-programma.

Het gaat om de 30-jarige Denise die in het dorp Órgiva in de Alpujarra streek van de provincie Granada in Andalusië een klein vakantiecomplex heeft. Ondanks haar drukke leven met haar B&B-werk, sportschool bezoeken en lange wandelingen met haar hond Joey, heeft ze toch nog tijd over voor de liefde, het liefst een sportieve en ambitieuze man die volgens eigen zeggen niet knap hoeft te zijn.

De 69-jarige Noes is een voormalige choreograaf en heeft dan ook een B&B met de naam The Dancer. Zijn B&B is te vinden in Oliva in de provincie Valencia van de gelijknamige regio waar hij na zijn succesvolle carrière als danser nu een B&B runt en ook op zoek is naar de ware liefde. Hij zoekt een man met humor, karakter en een avontuurlijke geest om samen van het leven in Spanje te genieten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.