Search
menu
Search

Nieuw seizoen B&B Vol liefde met twee Nederlandse B&B-eigenaren in Spanje

Tweede seizoen B&B Vol liefde met twee Spaanse B&B-eigenaren in Spanje
Beeld: RTL4

Nieuw seizoen B&B Vol liefde met twee Nederlandse B&B-eigenaren in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vrijdag 24 december heeft de Nederlandse zender RTL4 de elf kandidaten aan het populaire datingprogramma B&B Vol liefde gepresenteerd. In die lijst staan ook twee B&B-eigenaren in Spanje die de liefde zoeken. Ben jij single en zie je wel wat zitten in een dating-avontuur met een Bed and Breakfast eigenaar of eigenaresse, dan kun je jezelf vanaf nu aanmelden voor het succesvolle tv-programma.

Naast B&B-eigenaren in Oostenrijk (48-jarige Astrid), Italië (54-jarige Hans), Madeira (67-jarige Ted, Frankrijk (48-jarige Natasja en 59-jarige Hans), Portugal (30-jarige Martijn en 50-jarige Richard), Marokko (54-jarige Mireille), Ierland (62-jarige Herman) zijn er ook twee B&B-eigenaren in Spanje die de liefde zoeken via het tv-programma.

Het gaat om de 30-jarige Denise die in het dorp Órgiva in de Alpujarra streek van de provincie Granada in Andalusië een klein vakantiecomplex heeft. Ondanks haar drukke leven met haar B&B-werk, sportschool bezoeken en lange wandelingen met haar hond Joey, heeft ze toch nog tijd over voor de liefde, het liefst een sportieve en ambitieuze man die volgens eigen zeggen niet knap hoeft te zijn.

De 69-jarige Noes is een voormalige choreograaf en heeft dan ook een B&B met de naam The Dancer. Zijn B&B is te vinden in Oliva in de provincie Valencia van de gelijknamige regio waar hij na zijn succesvolle carrière als danser nu een B&B runt en ook op zoek is naar de ware liefde. Hij zoekt een man met humor, karakter en een avontuurlijke geest om samen van het leven in Spanje te genieten.

Ga naar de inhoud