Koningin Máxima samen met dochter Amalia aan het shoppen in Madrid

Koningin Máxima samen met dochter Amalia aan het shoppen in Madrid
Beeld: ©RVD – Frank Ruiter & Canva

Koningin Máxima samen met dochter Amalia aan het shoppen in Madrid

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het is bekend dat het Nederlands Koningshuis, en dan vooral Willem-Alexander en Maxima, een band hebben met Spanje. Het was immers Sevilla waar het echtpaar elkaar beter leerde kennen en de Spaanse vlam oversloeg. Willem-Alexander komt ook regelmatig naar Spanje om te jagen, iets waar niet iedereen blij mee is. Koningin Máxima kwam volgens de Spaanse roddelpers ook met dochter Amalia naar Spanje, maar dan om te shoppen.

Volgens het Spaanse tijdschrift HOLA waren koningin Maxima en dochter Amalia samen met puppy Mambo enkele dagen geleden in Madrid om te winkelen. Die trip naar de Spaanse hoofdstad wordt door HOLA omschreven als een geheime reis, iets wat niet vaak voorkomt naar Spanje. De laatste keer dat dit gebeurde was in 2019 toen de hele familie naar Sevilla vloog.

Volgens de Spaanse pers werden de twee in verschillende winkels gezien en hebben moeder en dochter op een terras geluncht, iets wat voor de bedreigde Amalia en de bekendheid van het tweetal in Nederland onmogelijk zou zijn.

Het gaat volgens HOLA om een bliksembezoek omdat op 27 januari Amalia voor het eerst op internationale reis gaat met bezoeken aan onder andere Bonaire, Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba.

Ga naar de inhoud