Plannen voor een nieuwe camperplaats en camping in de wijk El Planet in Altea

Plannen voor een nieuwe camperplaats en camping in de wijk El Planet in Altea
Beeld: Freepik

Plannen voor een nieuwe camperplaats en camping in de wijk El Planet in Altea

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Bij de gemeente van Altea aan de Costa Blanca is een aanvraag ingediend voor de aanleg van een nieuwe camping, In feite gaat het om een ruimte die hoofdzakelijk bedoeld is voor campertoeristen maar er zal ook plaats zijn voor caravans en zelfs bungalows en houten huisjes. Deze nieuwe camperplaats/camping moet in de El Planet wijk komen van de kustplaats Altea.

Zoals de regionale krant omschrijft is deze nieuwe ruimte hoofdzakelijk gericht op de gepensioneerde campertoeristen uit centraal en noord Europa die vaak maanden doorbrengen aan de Costa Blanca. 

De nieuw aan te leggen toeristische overnachtingsruimte moet op een terrein komen van 10.054 vierkante meter met de entree aan de Cami de Volador dels Corbs. Het gaat om een agrarisch grondstuk waarvan de zakenman Vicente Zaragozi Gorgoll de eigenaar is en tevens de initiatiefnemer van de camperplaats/camping.

Zoals op de tekening te zien is moet er ruimte komen voor een winkel, bar, receptie, sanitaire voorzieningen en een zwembad. De groene met bomen aangeklede ruimte moet 76 percelen krijgen voor campers en caravans waar tevens mobile homes en houten bungalows gebouwd zouden kunnen worden.

Er is verder niet meer informatie bekend over wanneer men wil beginnen met de aanleg van deze camperplaats/camping en wanneer deze eventueel open zou moeten gaan.

Beeld: AlicantePlaza.es
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.