Dit zijn de nieuwe discount winkels van Lidl in Spanje

Dit zijn de nieuwe discount winkels van Lidl in Spanje
Beeld: Factori-Discount / Google Streetview

Dit zijn de nieuwe discount winkels van Lidl in Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De supermarkten van Lidl in Spanje zijn populair vanwege de brede selectie aan producten, waaronder voedingsmiddelen, belangrijke items en artikelen uit andere secties zoals huishouden, schoonmaak, decoratie en textiel. Dit heeft geleid tot veel succesvolle verkopen voor het bedrijf in Spanje waardoor het marktaandeel blijft stijgen.

Lidl heeft nog andere winkels waar trouwe klanten afgeprijsde producten kunnen vinden. Deze drie winkels, genaamd Factori Discount, bevinden zich in de Madrid regio. Op dit moment zijn alleen daar de drie Lidl-discount winkels te vinden, maar wie weet komen er meer in Spanje.

Factori Discount is een merk van supermarktproducten dat dezelfde kleuren in zijn logo heeft als Lidl (geel, blauw en rood) omdat het onderdeel is van Lidl Stiftung & Co KG, dat behoort tot de Duitse Schwarz-groep.

De Lidl-eigenaar-winkels hebben als doel om onverkochte producten uit de Lidl-supermarkten te verkopen tegen lagere prijzen. Het werkt als een soort bazaar waar klanten producten kunnen vinden die niet langer in de Lidl-catalogus staan.

Behalve voedingsmiddelen, dranken en producten met een vervaldatum, biedt Factori Discount een breed scala aan producten tegen prijzen die soms wel 50% korting hebben. De drie Factori Discount-winkels van Lidl in Madrid zijn gemakkelijk te vinden via Google Maps en bevinden zich op de volgende adressen:

  • Factori Discount Lidl – Pinto, en calle Sierra Morena, 6.
  • Factori Discount Lidl – Vallecas, en calle Pilar de Madariaga Rojo, 17.
  • Factori Discount – Alcalá de Henares, en Av. de Madrid, 32.
Ga naar de inhoud