ACTION opent binnenkort een nieuwe winkel in Barbastro, Huesca

ACTION opent binnenkort een nieuwe winkel in Barbastro, Huesca
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION opent binnenkort een nieuwe winkel in Barbastro, Huesca

Goed nieuws voor de inwoners van Barbastro en omstreken in de provincie Huesca: de populaire Nederlandse keten ACTION opent binnenkort een nieuwe winkel in de stad! Dit wordt de tweede vestiging van ACTION in Aragón, na de opening van de eerste winkel in het Puerto Venecia winkelcentrum in Zaragoza in januari 2024.

De nieuwe ACTION in Barbastro wordt gevestigd in het gebouw van de voormalige supermarkt Día, gelegen aan de Calle Millera 1A, naast de Lidl-supermarkt. De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte via onze website en social media.

De Barbastro winkel wordt de tweede ACTION in Aragón, maar het zal waarschijnlijk de 31e ACTION van heel Spanje worden. De Nederlandse keten landde in 2022 in Catalonië om daarna verder uit te breiden naar de Valencia, Murcia en Madrid regio’s en Castilla-La Mancha. 

ACTION is een bekende discountketen die een breed scala aan producten aanbiedt tegen lage prijzen. Het assortiment omvat onder andere doe-het-zelf artikelen, huishoudelijke artikelen, speelgoed, kantoorbenodigdheden en nog veel meer. ACTION staat bekend om zijn unieke formule van lage prijzen en een wisselend assortiment met trendy producten.

ACTION heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de 29 winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud