ACTION opent 5e winkel in Alicante en 33e winkel in Spanje in Orihuela

ACTION opent 5e winkel in Alicante en 33e winkel in Spanje in Orihuela
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION opent 5e winkel in Alicante en 33e winkel in Spanje in Orihuela

De stad Orihuela aan de Costa Blanca is de plaats waar ACTION, de toonaangevende Nederlandse winkelketen voor non-food producten, haar deuren geopend heeft voor haar negende vestiging in de Valencia regio. Met een indrukwekkend aanbod van 6000 producten, verdeeld over 14 verschillende categorieën, belooft ACTION een ongekende winkelbeleving voor de inwoners van Orihuela en omgeving.

ACTION is een toonaangevende winkelketen die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment non-food producten tegen lage prijzen. Met de opening van hun negende winkel in de Valencia regio, vijfde winkel in de provincie Alicante en 33e winkel in Spanje, breidt ACTION haar aanwezigheid in Spanje verder uit en brengt ze haar unieke formule naar de Costa Blanca.

ACTION biedt een revolutionaire winkelervaring met een constante stroom van nieuwe producten. Elke week worden er 150 nieuwe artikelen geïntroduceerd, waardoor het assortiment altijd verrassend en actueel blijft. Dit garandeert een relevante selectie die aan alle behoeften en voorkeuren van klanten voldoet.

Een van de grootste troeven van ACTION is haar betaalbare prijzen. Met meer dan 1500 artikelen voor minder dan één euro en meer dan twee derde van het assortiment voor minder dan twee euro, maakt Action hoogwaardige producten toegankelijk voor iedereen.

Het assortiment van ACTION omvat 14 verschillende categorieën, van speelgoed en ambachten tot huishoudelijke artikelen, tuinartikelen, doe-het-zelfproducten en voedingsmiddelen. Met 6000 verschillende producten is er voor elk wat wils, waardoor ACTION een one-stop-shop is voor alle non-food behoeften.

De vijfde ACTION van de provincie Alicante is te vinden in de urbanisatie Pau 20, aan de Villa Rosa Campana nummer 12. Met de nieuwe ACTION in Orihuela komt het totaal op vijf ACTION-winkels te staan in de provincie Alicante. Er zijn al winkels in Elche, Petrer, San Vicente del Raspeig en Finestrat. Op dit moment zijn er in de hele regio Valencia al acht winkels te vinden, zoals de winkels in Carcaixent en Sagunt in de provincie Valencia en Vila-Real en La Vall d’Uixo in de provincie Castellón.

De ACTION in Orihuela wordt de 33e winkel in Spanje, hoofdzakelijk in de regio’s Catalonië, regio Valencia, Murcia, regio Madrid, Aragón, Castilla-La Mancha en Castilië en León. Veel lezers vragen zich echter af … wanneer komt er een ACTION in Andalusië, of op de Balearen of Canarische Eilanden? Helaas hebben we daar, ondanks onze vragen aan ACTION España, geen antwoord op.

ACTION heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud